2777
2789
عنوان

با چی صورتمو بشورم؟ژل یاصابون؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 30 پست
چه شوینده ای عزیزم بهم بگو بخرم

من از فوم الارو استفاده میکنم خیلیم بصرفس..یکیش خیلی میمونه نسبت ب ژل..و اینگ صابون چربی های مفید پوستتم از بین میبره باعث کدری پوستت میشه

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فوم شستشوی وچه استفاده میکنم بعدش اب رسان وچه میزنم برا پوست مختلط

راضیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببخشید پن چیه نمیدونم

شبیه صابونه ولی مواد بازی و صابونی نداره که به پوست اسیب بزنه برای پوست مختلط معمولا چیزای پوست چرب رو استفاده میکنن 

بهت صابون گیاهی پنبه ریز کاج و مریم گلی رو پیشنهاد میکنم خیلی خوبه من که خیلی ازش راضی هستم

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

فوم شستشو مای

یا ژل شستشو ویکتوریا ، سینره

من از ایما استفاده کردم خوب بودن

اوو کلی برند دیگه هست ، میتونی ترکیباتو بخونی ببینی کدوم بیشتر به پوستت میخوره

صابون استفاده نکن

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

من که هر دفه با یه چیز میشورم...  یه بار صابون یه بار شامپو یه بار ژل یه بار شامپو بدن و صورت... 

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

اینجا هرکس یه پیشنهادی میده چون پوستا متفاوت هستن و به پوست هرکی یه چیزی میاد خودت یکی انتخاب کن یه دوره استفاده کن اگه خوب نبود یه مدل دیگه بخر 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها