2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود و هاله در بیبی چک ویتاساین

| مشاهده متن کامل بحث + 5408 بازدید | 32 پست

ترو خدا از ته دلتون برام دعا کنین

نمی‌دونم مصلحت خدا چیه ولی گاها خدا با مصلحتش ادمو به امتحان سنگینی میکشونه من از همون اول عاشق بچه بودم واسه این امتحان خیلی ضعیفم خسته شدم از بس جواب پرس و جو های مردمو دادم که چرا بچه نمیارم با هر بار دیدن بیبی منفی دلم می‌ریزه گاها با خودم میگم یبار خودم با خودکار ی خط دیگه بکشم و چن لحظه پیش خودم ذوق کنم که منم دوتا خط دیدم بالاخره 

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
صورتی خیلی کم رنگ..عکسشو بذار

چیزی نمیفتع بی رنگه مث سایه

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میگن از رو بیبی چک ۵ دقیقه بیشر بگذره جواب کاذبه ولی بازم نمیشه گفت شما اولین ادرار صبح رو تست ...

ممنونم از راهنماییتون مرسی فردا صبح باز یکی تست میکنم

خیلی خیلی کم رنگ بود چون اوایل بارداری بود ..یادمه چند روز قبلش یه تب و لرز خفیف گرفتم و بی حال شدم ...

خدا برات حفظش کنه من هیچ کدوم از علایمای نزدیک پری رو ندارم این ماه فقط دو روزه کمر درد دارم با دردخفیف و هرازگاه دلم و اینکه گاها احساس میکنم دهانه واژنم باز میشه یجوری درد خفیف میاد

ترو خدا از ته دلتون برام دعا کنین نمی‌دونم مصلحت خدا چیه ولی گاها خدا با مصلحتش ادمو به امتحان سنگی ...

خیلی استرس داری ،،،واین خیلی بده ،و روی بارداری شدنت تاثیر بدی میزاره..‌الان با این علم پزشکی خیلی ها باردار میشن ‌.نگران نباش ..توکلت بخدا باشه .خدا بزرگه ..

ترو خدا از ته دلتون برام دعا کنین نمی‌دونم مصلحت خدا چیه ولی گاها خدا با مصلحتش ادمو به امتحان سنگی ...

ایشالاکه حامله ای عزیزم من هنوزبعدازده روزگذشتن ازموعدم بی بی هاله داره حوصلت کشیدبیاتاپیکم اسمتوبهم بگو

خیلی استرس داری ،،،واین خیلی بده ،و روی بارداری شدنت تاثیر بدی میزاره..‌الان با این علم پزشکی خیلی ه ...

اوایل خیلی استرس داشتم ولی چندماه بود کلا بیخیال بودم چون بخاطر کرونا همسرم راضی نمیشه ب مراکز درمانی بریم و منم کلا بیخیال شده بودم اصلا فک نمی‌کردم عقب بندازم حتی مبل جابجا کردم و اهمیت نمی‌دادم ولی حالا که عقب انداختم دوباره هوایی شدم

ایشالاکه حامله ای عزیزم من هنوزبعدازده روزگذشتن ازموعدم بی بی هاله داره حوصلت کشیدبیاتاپیکم اسمتوبهم ...

ازمایش ندادی؟؟حتما میام

[QUOTE=208270734]چند ساله ازدواج کردی؟[/QUOTEشیش ساله عقد کردم ولی دوساله عروسی کردم

[QUOTE=208270734]چند ساله ازدواج کردی؟[/QUOTEشیش ساله عقد کردم ولی دوساله عروسی کردم

تازه دو ساله ازدواج کردی عزیزم پس هنوز به نوعی تازه عروسی 🥰.آجی گلم از زندگیت کنار همسرت لذت ببر به وقتش بچه هم میاد به حرفای دیگران اهمیت نده ،سعی کن بیخیالش بشی چند وقت .خدا خودش رزقشو میرسونه 

تازه دو ساله ازدواج کردی عزیزم پس هنوز به نوعی تازه عروسی 🥰.آجی گلم از زندگیت کنار همسرت لذت ببر به ...

مرسییی عزیز دلم ممنون که با حرفات آرامش دادی

مرسییی عزیز دلم ممنون که با حرفات آرامش دادی

خوشحالم که آرامش داری .....من خیلی وقتها که استرس میگیرم با یاد خدا آرامش میگیرم چون میدونم قدرتی هست که غیر ممکن براش معنی نداره ...برات دعا میکنم که بچه ی سالم و زیبا نصیبت بشه