2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان داشتم رفتم ازمایش دادم جوابش بد بود خیلی حالم بد بود کلی گریه کردم اروم که شدم بعد درباره تنبلی تخمدان سرچ کردم نی نی سایت اومد عضو شدم و کلی تحقیق کردم و با بقیه حرف زدم اروم شدم یادم به اون روز افتاد دلم گرفت ولی خداروشکر در اوج نا امیدی خدا یه نی نی ناز بهم داد

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
تاریخ عضویتت😊🤞😅😅

خخخ کاربری دوممه خیلیها امضا میزدن تا تاریخ 

99. 9. 9اهدافشون رو میخان بدست بیارن منم تو اهدافم یه کاربری جدید بود با این تاریخ 😅🙈

با هم مهربان باشیم ♥️
چرا😂

نمیدونم لج کرده بودد 😂😂😂 بعدشم ک وارد شدم با گوشی قبلیم اصلا نمیشد عکس گذاشت هر چی تاپیک میزدم بیایین عکسو فلان میترکید😂😂😂

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
۵ سال طول کشید یاد بگیری ثبت نام کنی؟😄

نه میومدم میخوندم 😁

ی سال طول کشید بعدم میزدم شمارمو نمیشد اعصابم خورد میشد😁

❤❤گـروه رز قـرمـز❤❤وزن اولیه۱۱۷❤هدف اول۱۱۵❤هدف دوم۱۱۰❤هدف سوم۱۰۵❤هدف چهارم۱۰۰❤

یه بار باشوهرم قهرکرده بودم رفتم با بچه ام تو اتاق بخوابیم دلم گرفته بود اینترنت یک روزه گرفتم بعد تو گوگل نوشتم باشوهرم قهرم دیدیم نی نی سایت اومد😂😂😂یه مدت هم خواننده خاموش بودم اون اوایل هرچی زور میزدم نمیتونستم عضو بشم