2777
2789
این منم بخدا!!!همینقدر پوکیده میشم با آرایش  @1388_1388    

دیونه تو که خوشگلی بابا🤪🤪🤪🤪😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم دعوام شده😭انتظار داره ۲۴ساعت برم پایین پیش مادرش بخدا نمیتونم اذیت میشم

مگه خواهرشم نیس خونه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا آخه بچم می‌ره اونجا من برم چیکار خونه خودمم خوب کار دارم

بشین بجای قهر و ناراحتی باهاش حرف بزن و قانون تعیین کن بگو هروقت کارای خودم تموم شد و میلم کشید میرم

کاری نکن منی که انقد مامانتو دوس دارم با کارا و حرفا و اجباره تو ازش زده بشم

نمی‌فهمه از اول زورگو و دیکتاتور بود تا وقتی خوبه من مث بره باشم

اخه تعجبم تو که همش اونجایی دیگه چی میخواد از جونت😖

جرات نمیکنم دوساعت بیام خونم میگه بچه اونجاست تنه‌اش نزار اینم این سقز چسبیده به عمش نمیاد

وا بگو خب شاید دلم آرامش بخواد 

دلم تنهایی بخواد

عجبا 

اصن بگو باشه هرچی تو میگی

اونکه بیشتره وقتا نیس 

تو هم هرجور دوس داری رفتار کن

سیاست داشته باش در ظاهر بگو هرچی تو میگی

در باطن کاره خودتو کن

زنگ میزنم از مادر خواعرش امارمو درمیارع 

😒😒😒😒