2777
2789

بچه ها تو تاپیک قبلیم گفتم خواستگار سنتی فامیل خیلی دور واسم اومد....بعد از روی رودر وایستی بابام و پسر خالش گفتن که بیان خونه بعد منم راضی نبودم آخه من تازه میخوام کنکور بدم فقط ۱۸ سالمه ازدواج سنتی هم اصلا دوست ندارمممم  خلاصه منم به زور نشوندن پیششون پسره هم خیلی خودشو میگرفت همش میگفت اه خیلی گرمه چند دفع با بداخلاقی به باباش گفت پاشیم بریم باباش اخم کرد اصلا هم منو نگاه نمیکرددددد پسره معلوم بود به زور آوردنش بخدا منم راضی نبودم اصلا بیان 

الان پسره اونجور کرده من حس میکنم بی ارزشم😑

ضایع شدم....درحالی که منم اصلا خوشم نمیومد ازشون ولی بدجور عصابم خورده

کل فامیلم فهمیدن اونا اومدن خواستگاریم اگه مثلا بفهمن پسره خوشش نمیاد آبروم میره ضایع میشممممم

الان همه ی فضولا دارن به بابام و مامانم زنگ میزنن میگن بلاخره چی شد 

وای خدا عصابم از دستشون خیلی خورده😭

آخه من از اولش میگفتم رآضی نیستم اما گوش نمیدادن بهم

من بودم رک نظرمو میگفتم گور بابای حرف مردم اینقد بگن ک جونشون در بیاد 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه الان ک اومدن باید حتما جوابت مثبت باشه

هرکی پرسید بگو تفاهم نداشتیم و تمام

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...