2777
2789
عنوان

امشب بی دلیل..

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 68 پست
خب خداروشکر انشاالله همیشه موفق باشی😍 بوس بهت😍😘 ماهم ک درسا شروع شده😑

ممنون عزیزم❤💋

پس تو هم سرت حسابی شلوغه مهندس😁💐

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خخ اون روز اصلا حالم اوکی نبود از همه چی بدم میومد😅😑 وگرنه خیلیم گند نزدم🤦😁 مرسی خانومم❤

واییی کاربری قشنگمممممممممممم😭😭😭💔

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")
Slm🚶‍♂️

عههه سلام اجی

چطوری

کاربری جدیدته؟

چ خبرا

ببخشید انقدر درگیر امتحان و درس بودم یادم میفرت خبر بگیرم

بازم به مرام تو باوفا🥺❤

به هیچکس نیازی ندارم.....
عههه سلام اجی چطوری کاربری جدیدته؟ چ خبرا ببخشید انقدر درگیر امتحان و درس بودم یادم میفرت خبر بگ ...

خوبم ممنون 

سلامتیت گل=)

تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقب‌تایپ‌کردناتون‌باشین")
تعلیق شدی؟🥺

آره سر یه بازی =| نی نی یار 3 ترکوند=|

همیشه خوب باشی گلیم قربونت نی نی نیوردی😂

فدا 

چرا یه هف هشتایی اوردم😂

عه مبارکااااااا باشه🤣😂😂😂

قربونت میخوای دو تاشو بدم به تو ؟! تعارف نکنیا راحت باش😂