الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
اآخخخخخ راست میگیییی الان یادم اومد😍😍😍 تو بودی نفس من خوبم فدات شم تو چطوری 😍😍❤
خدانکنه
مرسی گلم منم خوبم فقط کلی ازمون وحشتناک دارم
دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
ی آزمون ریاضیه برای اینکه مدرک بین المللی شو بگیرم باید بدمش
اخی فدات بشم🥺🥺🥺 کیا میگم رشته چی رفتی؟ فک کنم گفتی یادم نمیاد😂
من فعلا در مرحله گند زدن به زندگیمم
تجربی
زبانم خوندم
کلا میخوام دوباره برم کنکور
ببخشید خخ اون روز اصلا حالم اوکی نبود از همه چی بدم میومد😅😑 وگرنه خیلیم گند نزدم🤦😁
مرسی خانومم❤