2777
2789
عنوان

امشب بی دلیل..

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که 😒

ینی واقعا نمیدونی دلت واسه کی تنگ شده 

خب منم دیگه آی کیو😁😘

چطوری بلا؟

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
واقعا که 😒 ینی واقعا نمیدونی دلت واسه کی تنگ شده  خب منم دیگه آی کیو😁😘 چطوری بلا؟

اآخخخخخ راست میگیییی

الان یادم اومد😍😍😍

تو بودی نفس من

خوبم فدات شم تو چطوری 😍😍❤

به هیچکس نیازی ندارم.....
اآخخخخخ راست میگیییی الان یادم اومد😍😍😍 تو بودی نفس من خوبم فدات شم تو چطوری 😍😍❤

خدانکنه  

مرسی گلم منم خوبم   فقط کلی ازمون وحشتناک دارم  

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     
خداروشکر چرا نفس🥺☹❤ چه آزمونایی؟

ی آزمون ریاضیه برای اینکه مدرک بین المللی شو بگیرم باید بدمش  

اخی فدات بشم🥺🥺🥺 کیا میگم رشته چی رفتی؟ فک کنم گفتی یادم نمیاد😂

من فعلا در مرحله گند زدن به زندگیمم

تجربی

زبانم خوندم

کلا میخوام دوباره برم کنکور

نگوو عزیزدلم اها موفق باشی عشقم😘❤😍

ببخشید خخ اون روز اصلا حالم اوکی نبود از همه چی بدم میومد😅😑 وگرنه خیلیم گند نزدم🤦😁

مرسی خانومم❤

ببخشید خخ اون روز اصلا حالم اوکی نبود از همه چی بدم میومد😅😑 وگرنه خیلیم گند نزدم🤦😁 مرسی خانومم❤

خب خداروشکر

انشاالله همیشه موفق باشی😍

بوس بهت😍😘

ماهم ک درسا شروع شده😑

به هیچکس نیازی ندارم.....