2777
2789
عنوان

لکه بینی کم و بارداری

70 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من امروز صبح با بی بی چک فهمیدم باردارم ولی الان به لک خیلی کم و تیره دیدم با یه پزشک زنان آنلاین مشاوره گرفتم گفت مشکلی نیست 

نظر شماها چیه

شاید لک لانه گزینیه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر زنان که آنلاین ویزیت گرفتم همینو گفت  هفته پیش هم که روز موعدم بود همینطوری یه لک کم و تی ...

پس نگران نباش احتمالا همونه عزیزم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
دل درد و کمر درد هم دارم یه کم خودم فکر میکنم مال استرسه ولی دکتره گفت اوایل بارداری علایم قاعدگی طب ...

بله عزیزم منم پاهام درد میکرد وزیردلم همینطور .ی کم ک وایمیستادم کمرمم درد میگرفت

بله عزیزم منم پاهام درد میکرد وزیردلم همینطور .ی کم ک وایمیستادم کمرمم درد میگرفت

بارداری اولم اینطوری نبودم ولی الان که دومین بارداری هستم اینطوری شدم کلا هم آدمی ام که زود استرس میگیرم

بارداری اولم اینطوری نبودم ولی الان که دومین بارداری هستم اینطوری شدم کلا هم آدمی ام که زود استرس می ...

استرس نداشته باش عزیزم ان شاءالله که چیزی نیست

.برو ازمایش بده

باید تا فردا صبر کنم🥺🥺

😁