2777
2789
عنوان

بچه کم وزن

176 بازدید | 27 پست

پسرم 7ماهشه، اوایل خیلی خوب غذا می‌خورد 

الان سوپ نمیخوره، فرنی نمی خوره، پوره سیب زمینی نمیخوره، به سرلاک هم حساسیت نشون داد 

موندم دیگه چی بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب و موز پوره کن شیره خرما بریز تو شیرخشک بهش بده سوپشو با کره و گوشت گوسفندی درست کن،فرنی با کره درست کن،وزنش چقدره؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
شیر خشک هم نمیخوره سوپش هم همه چی داره 

پسر منم دقیقااا همینطوری بود از ۴ماهگی تا ۶ماهگی اصلاااا یک گرم وزن نگرفت دقیقا ۳روز بعده واکسنش دیدم دندونش دراومد؛غذا نخوردنش شاید واسه دندون باشه،

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
پسر منم دقیقااا همینطوری بود از ۴ماهگی تا ۶ماهگی اصلاااا یک گرم وزن نگرفت دقیقا ۳روز بعده واکسنش دید ...

خداکنه، بخدا اسیر شدیم 

شیر خشک هم نمیخوره 

منم احساس میکنم سینه هام کم شیر شده 

سرلاک بهش دادم دور دهنش جوش میزد باز خوب میشد

نه روزی یه بار شکمش کار میکنه  ولی اوایل خیلی خوب میخورد

دخترم خیلی بدغذاست بعضی وقتا یه ماه غذا نمیخوره فقط شیر و اینجور چیزا میخوره ۴سالشه

ولی پسرم ۱۸ماهشه هر سری دندون درمیاره چند روز اسهال میشه و بی اشتها ولی بعد چند روز دوباره غذاش خوب میشه