2777
2789
عنوان

بچه کم وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست
چشم عزیزم  سیب زمینی رو میدم قیافشو اینجوری میکنه😣

ی کوچولو بهش نمک بزن حتما میخوره اما نگران نباش وزنش بنظرمن خوبه وهمون شیر هم تا یکسالگی بدی غذا هم کم بخوره چیزی نمیشه ووزنشو میگیره مادرعزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اغلب بدغذان. فقط با سرگرمی،بهشون غذا داد. من که کلی نت می سوزونم، بچه در حال دیدن کارتون،بهش غذا میدم. میدونم کارم اشتباهه ولی بهتر از اینه که کمبود ویتامین و کاهش وزن و سوءتغذیه بگیره.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
خداکنه، بخدا اسیر شدیم  شیر خشک هم نمیخوره  منم احساس میکنم سینه هام کم شیر شده  س ...

احتمال زیاد واسه دندونشه؛خودت شیرت کم شده بهش شیرخشک بده البته با نظر دکترش؛سرلاک بادام نده طعم های دیگه سرلاک بگیر منم ب پسرم سرلاک دادم اصلااا دوس نداشت،سیب زمینی آبپز کن له کن بعد یکم‌کره اضافه کن بهش یه کوچولو نمک بزن بده بخوره؛اکثر مادرا خستن منم داغونم از دست پسرم از بس بد غذاست؛فقط کافیه چیزیو دوس داشته باشه با کله واسش درست میکنم شب و روز تو آشپزخونم...

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
احتمال زیاد واسه دندونشه؛خودت شیرت کم شده بهش شیرخشک بده البته با نظر دکترش؛سرلاک بادام نده طعم های ...

سرلاک گندم گرفتم 

بچه شما چند وقتشه؟ 

از همین کره های پاستوریزه میدین؟ 

سرلاک گندم گرفتم  بچه شما چند وقتشه؟  از همین کره های پاستوریزه میدین؟

یک سالو ۵ماهه؛نه من کره محلی میذاشتم تو غذاش.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.