2777
2789
عنوان

لپ تاپ چی بگیرم در حد کار خونگی

178 بازدید | 27 پست

یه لپ تاپ میخوام زیر ۱۵ ملیون در حد کار خونگی و دانشگاه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

دل فقط سنگینه یکم

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اچ پی خوبه هر جدلی گرفتی گرفتی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دل فقط سنگینه یکم

لطفا مدل دقیق رو بگین

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

ایسوس دارم، 7.8 ساله باهاش کارای سبک مثل وبگردی و فیلم دیدن کردم سالم مونده هیچیش نشده

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

زیر ۱۵ به درد نمیخوره میخوای ی چیز خوب باشه که چند سال استفاده کنی و جون داره باشه ۳۰ به بالا باید بدی وگرنه این زیر ۱۵ ها به اسم لپ تاپن از گوشی ضعیف ترن

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
ایسوس دارم، 7.8 ساله باهاش کارای سبک مثل وبگردی و فیلم دیدن کردم سالم مونده هیچیش نشده

چه مدلیش ؟

سایزش از ۱۵ اینچ بزرگتر نباشه وگرنه خیلی سنگینه و حمل و نقلش سخت. (مال من ۱۵.۶ هست برگردم عقب ۱۴ اینچ میگیرم)

حافظه هم دقت کن باتوجه به بودجه ای که داری هر چقدر میتونی بالاتر بردار.

مانیتورش هم مات باشه برای چشم بهتره.

پردازنده هم من core i5 گرفتم که خیلی قدیمی نباشه! (پنتیوم نگیر که سرعتش پایینه)

مال من اچ پی هست. راضیم فقط قدرت بلندگوهاش زیاد نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد