2777
2789
عنوان

خونه یا ویلا

100 بازدید | 10 پست

چند ساله ازدواج کردیم، تا اومدیم خونه بخریم یهو قیمتا ترکید ده بیست برابر شد. خونه ای که توش اجاره نشینیم بالکن هم تازه نداره نقشه ش هم جالب نیست جا و نور خوب نداره دو تا گلدون گل بذارم دلم واز شه. با این وضعیت دو سال پیش متری 55 میلیون بود و میشد 5 و نیم میلیارد امسال رو خدا میدونه چقدر میشه. خلاصه خودمون رو بتکونیم و بچلونیم با طلاها و پول رهن خونه ای که میشینیم 500 تومن میشه که عمرا جایی تو تهران خونه بده که بشه توش بشینی. حالا دو سال پیش یه وام بهمون خورد 100 میلیون، دادمش یه زمین بیرون شهر؛ الان قیمتش بی حساب کتاب رفته بالا حدود یک میلیارد برش میدارن. اونو اگر بفروشم بازم نمیتونیم خونه خوبی تو جای متوسط تهران بگیریم باید بریم سمت شهر ری و ... که به مسیر کارمون نمیخوره. حالا به نظرتون زمین رو بفروشم یه واحد کوچیک یا ویلای کوچیک تو گیلان بخرم؟ گاهی خیلی خسته میشم دوست دارم جای خوش و آب و هوا تری باشم. حداقل اینجا مستاجریم بریم آخر هفته ها اونجا یکم دلمون باز شه. البته اگر ایم کار رو بکنم جرات ندارم پیش خانواده شوهرم بگم چون مادرشوهرم شب و روز واسه مستاجر بودن ما ناراحته

وااای نه این کارو نکن با یک و نیم میشه خونه خرید سمت کرج خونه خوب میتونی بخری تهران هم میتونی عیبی نداره که به کارتون دوره چند سال بعد دوباره عوض میکنید جای خوب میگیرید

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ویلا خوبه واسه تغییر روحیه.ولی شمال دوره اطراف تهران و کرج نمیشه بگیرین

آره درست میگی. اما جایی که بشه گفت خوش آب و هواست اطراف تهران و کرج با این قیمت به نظرتون گیرم میاد؟ بودجه م همون یه تومنه، شوهرم میگه پول خودته ولی میدونم که راضی نیست حتی یه هزار تومنی بهش اضافه کنه. پس تمام بودجه م همون پول فروش زمینه

وااای نه این کارو نکن با یک و نیم میشه خونه خرید سمت کرج خونه خوب میتونی بخری تهران هم میتونی عیبی ن ...

بخدا تهران نمیشه خونه خرید. دیشب تو سیم آخر بنگاهیه اومده بود رشیدپور بهش میگفت قیمتا الان متری 200 میلیونه میگفت نه سمت ما ارزونه، بهشت زهراییم متری 25 میلیون!!!!! بخدا شاخ درآوردم. یعنی با این پول بشه یه 60 متری سمت بهشت زهرا خرید!!!!!!!! از بودن تو خونه های کوچیک و دلگیر خسته شدم بخدا. ده ساله الان.

کرج هم عرب تهرانه کار شوهرم شرق تهرانه استهلاک ماشین و رفت و آمدش خیلی سخته

آره درست میگی. اما جایی که بشه گفت خوش آب و هواست اطراف تهران و کرج با این قیمت به نظرتون گیرم میاد؟ ...

تو روستاهای اطراف کرج فکر کنم بشه باغ میوه کوچیک گرفت عموما خونه هم دارن.یکی از فامیلامون حدود سه سال پیش با هشتاد میلیون خرید الان کلی رفته روش .فکر کنم با یه میلیارد گیر بیاد

بخدا تهران نمیشه خونه خرید. دیشب تو سیم آخر بنگاهیه اومده بود رشیدپور بهش میگفت قیمتا الان متری 200 ...

اسلامشهر برو جای خوب زیاد داره. سخت نگیر تو اسلامشهر فکر کنم یه 80 متری بتونی بگیری

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 
تو تهران میتونی بگیری دور از کارتون بعد که پول اومد دستتون خونه رو میفروشی به قیمت روز روش پول میذار ...

خب اونقدر نداریم که بخریم بذاریم یه گوشه که بعد بفروشیم و جایی دیگه اجاره بشینیم. مجبوریم تو همونی که میگیریم بشینیم. جای کوچیک و پایین هم بعد ده سال از اردواجمون بشینیم هم برای خودمون سرشکستگیه هم بقیه به رومون میارن.

خب اونقدر نداریم که بخریم بذاریم یه گوشه که بعد بفروشیم و جایی دیگه اجاره بشینیم. مجبوریم تو همونی ک ...

کار به حرف بقیه نداشته باش ببین خاله ی من خونه جفت قبرستون گرفت من مسخرش کردم ولی بعد من چون پولم رو نگه داشته بودم و میخواستم خونه ی خوب و دو خوابه بگیرم پولم بی ارزش شده بود ولی خالم چون پولش ملک شده بود ملک رو فروخت روش پول گذاشت یه خونه ی دو خوابه تو یه جای خوب گرفت مسلما پیشرفت و ارزش ملکی که تو تهران میخری بیشتر از شمال یا حتی خود کرج میشه برات بعد یه مدت میتونی روش پول بذاری و جای بهتری بخری 

نمیخوات بندازی یه گوشه برو توش زندگی کن بعد کم کم روش پول بذار بهتر و بزرگ تر و جا خوبترش بکن مهم اینه که دراینده خودت به رفاه میرسی ولی اگر برا دل مردم بخوای عمل کنی نهایتش مستاجری و اعصاب خوردکنیش ها میمونه برات