2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 59 پست
آیا ورزش اسکات برا پای پرانتزی خوبه؟

نمیدونم والا ولی از اشناها میرفت دکتر امپمل دادن با چن تا ورزش مدامم باید ساق پاهاشو زیر نور افتاب میگرفت

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آیا پاش درست شد؟

خبر ندارم یبار دیدمش دختر نوجوون بود یعنی راستیتش یادم رفت بپرسم اصلا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

عزیزم این مشکلی که شما داری به هیچ عنوان با ورزش خوب نمیشه شما خودتون فکر کنید اخه چطور میشه با ورزش استخوانه کجو صاف کرد!فقط باید عمل کنید منم عمل کردم تو ۲۰سالگی چون واقعا عذاب میکشیدم الان واقعا راضیم که عمل کردم درسته یکم سخته ولی ارزششو داره حتما برو عمل کن

من‌چون خودم این درد و کشیدم کاملا درکت میکنم که چقد سخته واقعا ادم اعتماد به نفسش میاد پایین هرچقدرم سنت بره بالا پرانتزش بیشتر میشه خواهشا برو پیگیر عمل شو و عمر خودتو با این ورزشهای الکی و امپول واینا هدر نکن بخداااا بی فایدس میدونم وقتی بری عمل کنی خیلی خوشحال میشی اون موقع یاد منم باش و منو دعا کن

عزیزم این مشکلی که شما داری به هیچ عنوان با ورزش خوب نمیشه شما خودتون فکر کنید اخه چطور میشه با ورزش ...

من هیچ کس پشتم نیست پولم ندارم تو فاصله بین پاهات چقدر بود؟

بله من عمل کردم اگه بیمه ای بیمه قبول میکنن هزینه ی این عملو هم تامین اجتماعی هم نیروهای مسلح فقط باید بری بیمارستان هایی که تحت پوشش باشن هزینش زیاد نمیشه با بیمه 

والا فاصلشو نمیدونم ولی زیاد بود تقریبا