2777
2789

من چیکار کنم از گردن دارم میمیرم ۱۲ هفتمه 

شماهام داشتید؟ چیکار میکردین ماساژ دادم کیسه اب گرم گذاشتم خوب نمیشه گریم گرفته دیگه

گردن یادم نیس

ولی یه رگ بود از این استخون کتف تاگردنم ینی اندازه یک وجب اتیشم زد تااخربارداری

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
گردن یادم نیس ولی یه رگ بود از این استخون کتف تاگردنم ینی اندازه یک وجب اتیشم زد تااخربارداری

منم همییینه سمت چپمه میزنه به دندونو گوشو چشمم دارم جون میدم انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری همینه عشقم هر روز یه جاییت درد میکنه من ماه اخر لاله گوشم درد میکرد😂😂😂داشتم میمردم هر روز یه جا ولی برای گردن درد گوشی رو بدار کنار ...یا حداقل سرتو خم نکن بگیر جلوی صورتت ... شب موقع خواب نذار زیر گردنت خالی باشه ... 

منم همییینه سمت چپمه میزنه به دندونو گوشو چشمم دارم جون میدم انگار

دقیقتااااااااااااااااااا

هی هم التماس به خاهر و شوهرم که ماستژ بدن

دیگه بارداریه منتظر باش تازه اولشه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بارداری همینه عشقم هر روز یه جاییت درد میکنه من ماه اخر لاله گوشم درد میکرد😂😂😂داشتم میمردم هر روز ...

وای خیلی خسته شدم خداکنه زود بگذره هیچوقت فکر نمیکردم انقد سخت باشه

وای خیلی خسته شدم خداکنه زود بگذره هیچوقت فکر نمیکردم انقد سخت باشه

میگذره ... من ماههای آخر حس خفگی داشتم نمیتونستم بخوابم وقتی پسرم بدنیا اومد ... بیهوش شده بودم نمیتونستن بیدارم کنن ... یه وصعی بود اصلا ..‌ کلا بعصیا بارداریشون سخته ... نگران نباش بزرگ میشه ... هر روز کیف میکنی میبینیش ... خیلی از گردن دردا بخاطر گوشیه ها ..‌ منم پارسال داشتم ... دکتر گفت گوشیو بذار کنار ...

میگذره ... من ماههای آخر حس خفگی داشتم نمیتونستم بخوابم وقتی پسرم بدنیا اومد ... بیهوش شده بودم نمیت ...

واقعا دردش نفس گیره خدا پسرتو نگهداره برات عزیزم من خیلی گوشی دستم نمیگیرم ولی همینم باید کم کنم