2777
2789

سلام امیدوارم خوب باشین

تو این اوضاع خراب اقتصادی اتفاقی با یک کار آسون که درامد ناچیزی داره آشنا شدم گفتم اطلاع رسانی کنم شاید به درد کسی بخوره گره ای از مشکل مالی کسی باز کنه

اسمش گت لایکه، خیلی راحت با لایک و فالو کردن دستمزد میگیریم

توضیحات رو تو نظرها مینویسم اگر خواستین بخونین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گت لایک یک سایت روسیه ای هست و بابت لایکها و فالو هایی که انجام میدیم بهمون دستمزد میده

دستمزد ها به روبل (واحدپول روسیه) تو حسابمون ذخیره میشه و وقتی کارکرد به 100روبل برسه امکان برداشتش هست

از نظر ریالی هم 100روبل حدودا 35 هزار تومان میشه، هر دو یا سه روز من 100روبل کار میکنم، البته اول کارمه حرفه ای تر بشیم راحتتر و سریعتر روبل جمع میکنیم

خوبیش اینه که تو خونه کنار بچمم و کنار بچه داری و خونه داری میتونم انجام بدم این کار رو

هر دو سه ساعت، نیم ساعت وقت میذارم آنلاين میشم و لایک و فالو میکنم

فقط اینکه ثبت نامش دو روز طول کشید چون زیاد وارد نبودم به پیج اینستا ساختن و اینا اما بعد ک وارد بشی راحته میوفته رو روال

ادامه دارد...... 

آقا من رفتم بهتون میگم نرید علاوه بر اینکه چیز زیادی دستتون رو نمیگیره وقتتون تلف میشه مدام هم پیج تون توسط اینستا مسدود میشه و در نهایت میپره.. تنها راه پول در آوردن از این سایت زیر مجوعه گیری هست که یه لینک میدن میری از همون لینک وارد سایت میشی و فالو میکنی و یه درصدی میرسه به طرفی که بهتون لینکو داده... این خانمم بخاطر همین تاپیک زده تا زیر مجوعه بگیره... با تشکر 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

قبلا امتحان کردم راحت بهتون بگم وقت تون هدر میره زیاد وقت میزارید به چشم تون زحمت میدید بعد کلی کار پولش اندازه یه مانتو هم نمیشه 

نمیدونم دقیقا همون باشه یا نه ولی میتونید زیر مجموعه هم بگیرید بابت اونم به شما یه پولی میدن 

کلا این کارا به درد نمیخوره من تا تهش رفتم هیچی‌نبوده

گت لایک یک سایت روسیه ای هست و بابت لایکها و فالو هایی که انجام میدیم بهمون دستمزد میده دستمزد ه ...

اوه همون کاریه که من رفت ببین تا وقتت از بین رفته بیا بیرون چرت ترین کار ممکن به خدا وقتت رو هدر میدی میدونی چقدر باید لایک کنی تا  روبل جمع کنی و تازه یه پولی بگیری این وقت رو  رو هر کار دیگه ای بزاری بهتره

چرا مگه نتونستی پول بگیری؟ امتحان کردی؟ 

چون پول میخاستن

کارتایپ بودا حمالی اولیه ازمن بود ولی میگف ثبت نام کنید

خب من باید اعتمادکنمو براشماکارکنم نه شما به من

والا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...