از اول ازدواج تا الان جاییم اگه درد گرفته باشه و بگم اصن انگار نه انگار هیچ واکنش و عکس العملی نشون نمیده،حالا کمرم از دیروز شدید درد گرفته و قفل میشه انگار،بزور از جام بلند میشم حتی نمیتونم راحت رو کمر بخوابم،حالا تازه بهم گفت فلان کارو انجام میدی تا بیام منم گفتم باشه خواستم از جام بلند شم دردم گرفت اه کشیدم از درد برگشته بم میگه اه میکشی چرا؟بگونمیتونم با یه لحن بد،منم توپیدم بش،گفتم تو جاییت درد میکنه میخندی؟اخرم ناراحت شد!حالا من باید ناراحت شم ک ب هیچ جاش نیست حالم،حسودی نمیکنم ولی کافیه مادرش بگه اخ انگار تیر رفته تو قلبش و تا چند وقت ناراحته،حالا واسه من اینطوریه،فکر میکنم همش ادعای عشق و دوس داشتن داره وگرنه در عمل چیز دیگست،کلا ندیدم نگرانم بشه یا ناراحت بشه از درد و مریضیم،برعکس من واسه اون.
خب ابراز کن... وقتی تو خودت میریزی و پا میشی اون کار رو انجام میدی، متوجه نمیشه واقعا درد داری...
یا اینکه ازش بخواه همراهت بیاد تا دکتر...
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
خب ابراز کن... وقتی تو خودت میریزی و پا میشی اون کار رو انجام میدی، متوجه نمیشه واقعا درد داری... ...
میگم بخدا،مگه میشه باهام تو یه خونه باشه و نفهمه؟چند وقت بود از درد کمرم اصن نمیتونستم رو باسنم بشینم همش یه وری رو رون پام وزنمو مینداختم اونم میدید و میدونست،اصن هییییچ انگار نه انگار
اره بخدا.فکر کن تو بارداری کل دندونام درد میکرد گریه میکردم بعد میگفت چرا گریه میکنی همه همین جورین.من از حرفش بیشتر درد میکشیدم.تازه کوتاه هم نمیومد😔😔
دقیقا شوهر منه.این چند روز همش حس میکردم سر درد دارم و حالم بده اصلا انگار نه انگار حالا فشارمو گرفت ...
بگیری خفشون کنی،حالا اونا یک دهم درد مارو داشته باشن خونه رو میزارن رو سرشون از اه و ناله ما هم مث اسکلا دورشون میگردیم و قربون صدقه و مراقب،حالا حالش بد بشه سرمایی چیز بخوره من میدونم و اون