مـاه_تـابـان۷۰ مدیر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3299 عنوان (خوبـا)بیاییـڋ اکیـپ بزݩیم...!-! | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 287 پست هر کی موافقـہ بیاییـڋ اکیپ بزنیم اصل هم بده اشنا شیــم همہ جا هم تگ کݩیم هم دیڲرو (#–به هم احترام بگذاریم–#) غربت تموم عالمه :) 1400/06/26 | 00:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 @دنیــاتونــم خوشت اومد؟!همه چیییو ریختی بهمممم همه چیوووو هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 @دخترک_خسته معصومه مرگ مهدیه نکنننن اگر برات عزییزم نکن😭😭 جونتو قسم ندهآبی که ریخته شد دیگه جمع نمیشه...خودت گفتی هیچ وقت نمی بخشی پس با آدمی که هیچ وقت نمی بخشیش صحبت نکن دیگه خب؟ خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 جونتو قسم نده آبی که ریخته شد دیگه جمع نمیشه... خودت گفتی هیچ وقت نمی بخشی پس با آدمی که هی ... معصومه تموم کن این مسخره بازیوب خدا دیگ نمیکشم خسته شدم امرووز انقد فشار روم بوداون آب جمع ننیشه ولی خشک ک میشهقسم میدمچون اگر مهم بودم نمیکردی هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 معصومه تموم کن این مسخره بازیو ب خدا دیگ نمیکشم خسته شدم امرووز انقد فشار روم بود اون آب جمع ننیشه ... منم دیگه اعصابم نمیکشهخب؟دست از سرم بردارین شما غرور دارین منم دارم به خدا ولی همه شکوندنشهمین یه تیکه شو بذارین نگاه دارم برا خودم خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 منم دیگه اعصابم نمیکشه خب؟ دست از سرم بردارین شما غرور دارین منم دارم به خدا ولی همه ... من غلط کردم اگر غرورتو شکونده باشمبمون خب؟!اگر جواب من یا هرکس ک ناراحتت کرده رو ندادی فداسرتفقد باش هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 من غلط کردم اگر غرورتو شکونده باشم بمون خب؟! اگر جواب من یا هرکس ک ناراحتت کرده رو ندادی فداسرت ف ... بی خیال همه چی خب؟تو هم بی خیال من شو دیگ خب؟این همه دوست داریمن نباشم چیزی نمیشهببخش دیگه اعصاب ندارم هی جواب بدم نمی خوام چیزی بگم دلتون بشکنهدیگه ریپلای نکن🙂❤ خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
مـاه_تـابـان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3299 منم دیگه اعصابم نمیکشه خب؟ دست از سرم بردارین شما غرور دارین منم دارم به خدا ولی همه ... اجی قشنگم چیشدهمعصوم گلم چرا امروز همتون زده به سرتون کجا میخوای بزاری بری؟هااا؟ غربت تموم عالمه :)
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 اجی قشنگم چیشده معصوم گلم چرا امروز همتون زده به سرتون کجا میخوای بزاری بری؟هااا؟ بی خیال همتا جون بی خیال خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 بی خیال همه چی خب؟ تو هم بی خیال من شو دیگ خب؟ این همه دوست داری من نباشم چیزی نمیشه ببخش ... با این حرفت جیگرمو سوزوندی💔هیچوق تابونک گفتنات یادم نمیرهحتی الان ک از سر حرص تو دارم گریه میکنم....فقد بدون هیچوق نخاسم بری هیچوخ هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
مـاه_تـابـان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3299 بی خیال همتا جون بی خیال معصوم خودت میدونی که بی خیال نمیشماصن من برات مهمام؟ چیشده چرا نمیگی؟ غربت تموم عالمه :)
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 با این حرفت جیگرمو سوزوندی💔 هیچوق تابونک گفتنات یادم نمیره حتی الان ک از سر حرص تو دارم گریه میکن ... هنوزم تابونک خودمی ولی دیگه نمی تونم خب؟خستهام خیلی خیلی خیلی خسته خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7650 هنوزم تابونک خودمی ولی دیگه نمی تونم خب؟ خستهام خیلی خیلی خیلی خسته تو ک حرف نمیزنی هیچکدوممون محرم نمیدونی ک بگیاما حداقل میزاشتی لایق این باشیم ک حداقل من دوستت باشم💔 هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
مـاه_تـابـان۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3299 بی خیال همتا جون بی خیال الان فهمیدم یه ذره هم مهم نیستمکه نخواستی ریپم بزنی معصوم غربت تموم عالمه :)
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 معصوم خودت میدونی که بی خیال نمیشم اصن من برات مهمام؟ چیشده چرا نمیگی؟ گفتنی نیس 🙂❤فکر کنین مردم یا اصلا منو نمیشناسین فقط دلم می خواد تنها باشم خب؟🙂❤لطفا🙏💙 خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...
دخترک_خسته عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 2042 تو ک حرف نمیزنی هیچکدوممون محرم نمیدونی ک بگی اما حداقل میزاشتی لایق این باشیم ک حداقل من دوس ... هنوزم دوستمین ولی به خدا دارین اذیتم می کنینبه چه زبونی بگم؟ خدانگهدار همگی...کاش دنیا فراموش کنه منو...