2777
2789
عنوان

آیا بد تیپ حساب میشه

203 بازدید | 25 پست

اگر یک نفری وزنش ۸۶ و قدش ۱۵۸/۱۵۹ باشه با این تیپ بد هیکله؟

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه یکم توپل میشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

این باشه خوبه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بلههههههه

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
یجوریه

ولی مثل این پایین تنش چاق نی فقط بالاتنه هست

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
یکم ن،خیلی تپل

اوهوم😶😬