عزیزم یعنی بخت یک کسی رو بستن در هر زمینه ای بخت به معنای اقبال دست به طلا بزنه طرف خاک میشه کاراش بی نتیجه میمونه
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
اره من ازون نظر گفتم چون اینی که پرسیدی اینه ولی اگه مشکل باشه بالاخره مشاوره راهنمایی از بزرگان و تدبیر حلش میکنه ولی اینو نه
والا من دیگه اعتقادمو به دعانویس ها از دست دادم چون واقعی هاشون اکثرا پیر بودن و مردن دستورات آیت الله بهجت و هم تو مفاتیح دعای باطال السحر و نماز اول وقت و خصوصا نماز شب