2777
2789
عنوان

ارتودنسی و کنکور

686 بازدید | 11 پست

امسال سال کنکورمه. ولی دندونام خیلی اذیتم میکنن علاوه بر اینکه نا مرتبن به خاطر وضعیتی که دارن درد هم میکنه معمولا. اگه ارتودنسی انجام بدم تاثیری روی درس خوندنم نمیذاره؟ مثلا دردش؟ یا اینکه چند وقت یکبار باید به دندان پزشک مراجعه کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

کلا 2 هفته اول دردش زیاده که میتونی مسکن بخوری

ماهی یک بار هم باید بری دندونپزشکی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر خاصی نمی‌ذاره

فقط اولش خیلی درد داره و وقتایی که سیم رو عوض می‌کنه، تو بقیه‌ی دوره عادیه

هر ماه هم باید بری پیش دکتر

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
اره تاثیر داره این یکسالو بشین خونه خوب درس بخون کی میبینتت فردای کنکور بدو برو ارتودنسی

ممنون از راهنماییت. برای این نیست که کسی میبینتم یا نه. درد دندونام اذیتم میکنن الانم😑😑😑😑دکتر گفت بخاطر فشردگی زیادهه😶

حتما الان برو درستش کن ماهی یک روز باید بری  سرویس و فقط دوروز بعد هر بار سرویس یخورده درد میکنه با بار اول که برات براکت میزارن. من خودم کنکوریم و ارتودنسی هم کردم هیچ خللی در درس خوندم ایجاد نمیکنه.....

ببین الان درست کنی برات خوبه فک کن سال دیگه دانشگاه قبول شی با دندونای خوشگلت بری دانشگاه اعتماد به نفستم بالا میره من همین کار رو کردم😁😁

ممنون از راهنماییت. برای این نیست که کسی میبینتم یا نه. درد دندونام اذیتم میکنن الانم😑😑😑😑دکتر گف ...

چی بگم والا

اگه هدفت اوردن رشته های تاپه اره وقت میگیره

ولی اگه نه یه رشته معمولی میخوای میتونی انجام بدی

مرسی   آره واقعا روی اعتماد به نفس خیلی اثر میذاره

خواهش اره برو حاتما که تا سال دیگه تموم شه در بیاری  نه اینکه فردا تو دانشگاه جلو اون همه هم کلاسی ی عالمه سیم توی دهنت باشه من خودم به همینا فکر کردم رفتم درست کردم😀😀😂😂♥️👍🏻