2789
عنوان

کرونایی ها بیاید

170 بازدید | 15 پست

چه مدت طول کشید خوب شدید؟عوارض داشت براتون؟یکی از فامیلامون ۲ماهه مریضه🤦🏻‍♀️فقط خیلی سردش میشه بقیه علایمش خوب شده چیکار کنیم به نظرتون؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول با عطسه شروع شد .ضعف و بیحالی سه چار روزشدید داشتم همراه با بی اشتهایی .بعدکمتر شد بعدش   ...

من ۱۵کیلو کم کرده بودم یهو کرونا گرفتم الان روز ۱۶ولی وحشتناک بیحالم

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
من ۱۵کیلو کم کرده بودم یهو کرونا گرفتم الان روز ۱۶ولی وحشتناک بیحالم

فقط باید خودتو تقویت کنی .فقط به سوپو اینا اکتفا نکن .من توی این مدت مدام کباب و جوجه خوردم با قرصای تقویتی .ولی صورتم خیلی زرد میشد رفتم ازمایش گفت گلبول قرمز خونت کوچک شده .در طول عمرم هیچ وقت کم خونی نداشتم .توی این یه ماه هر دفعه یجوری نشون میداد یه روز بیدار شدم بیحال بیحال بودم تا ساعت دو بعداز ظهر دیگه نمیتونستم راه برم تلو تلو میخوردم سرگیجه داشتم .کلا بیماری عجیبیه .فقط مایعات زیاد واستراحت وتقویت .

ماتازه خوب شدیم چون مراعات کردیم زود خوب شدیم اما مادرشوهر م مراعات نکرد چندبار بستری شد حالشم الان خوب نیست چون دکترا میگن چیزهای چرب و شیرین و ماست نخورید اما مادرشوهر م میخورد  دم نوش تو فلاکس درست کن تندتند بخور عزیزم زود خوب میشی انشاالله