2777
2789
عنوان

یعنی بارداریم صد درصده؟؟

181 بازدید | 24 پست

خانما من ۲۹ ماه قبل اولین روز آخرین پریودیمه ...روز سه شنبه همین  هفته یه پهلو درد شدید گرفتم حدود سه چهار ساعتی داشتم این درد رو طوری بود که عذر میخوام داخل مثانه هم منقبض میشد خیلی دردم شدید بود ..تا شبش دیگه درد نداشتم دیروز صبح حالات پریودی داشتم طوری که حس کردم ازم خون اومده با دستمال چک کردم دیدم درسته و لک دیدم و دیگه پد گذاشتم به خیال اینکه پریود میشم تا شبش هم حالات رو داشتم ولی خبری از خونریزی نبود..امروز صبح چک کردم دیدم خبری نیس حس کردم باردار باشم فوری به شوهرم گفتم تست بگیره برام در کمال ناباوری مثبت بود خانما من پیشگیری با ک ا  ن د  و   م   دارم   فقط یه شب جلوگیری نداشتم اونم فرداش قرص اورژانسی خوردم واقعا متعجبم !!!!!

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظهر ازمایش دادم مثبت بود متعجبم واقعا من دو تا بچه دیگه هم دارم هضمش برا سخته 

جدی 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
ظهر ازمایش دادم مثبت بود متعجبم واقعا من دو تا بچه دیگه هم دارم هضمش برا سخته 

خب عزیزم باید مراقب باشی بعدم قرص اورژانسی باید فورا بخوری ک اثر کنه نه روز بعد من ال دی میخوردم دوقلو حامله شدم ولی سقط شد کلا ک آ ن د و م بهترین روشه بنظرم 

آره بخداا  اعصابم داغونه

مبارک باشه گلم بچهات چمدساله هستن ک دوستنداری 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا