2777
2789

کارتون مورد علاقه بچگی من بابا لنگ دراز و آنه شرلی و باخانمان بود که وقتی باخانمانو نشون میداد بعضی قسماتش از اول تا اخر اشک میریختم الانم همونجوریم😂 ولی چه خاطرات خوبی داشتیم! روزها صبر میکردیم تا کارتون مورد علاقمونو ببینیم،، شما هم از کارتونای مورد علاقتون بگید تا تجدید خاطره کنیم🙂🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرشو دوست داشتم، بابا لنگ دراز، هاکلبری فین، زنان کوچک، حنا

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من دهه هشتادیم ولی همه ایناکارتونای مورد علاقه منم بودن مخصوصااااا فوتبالیستا

دیگه دهه نود ب بعد هیچکی اینارو یادش نمیاد همه ی تبلت دستشونه نشستن لیدی باگ میبینن😐😕

همه ی کارتونا رو نگاه میکردم . کارتونای شبکه های عربستان و ابوظبی و ... هم نگاه میکردم🤣🤣ب علاوه ی فیلم هندی شبا

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.