2777
2789

سلام روز بخیر.من کاربرجدید نی نی سایت هستم.دوسال هست ازدواج کردم.راجب زندگی با مادر شوهرم اینا سوال داشتم اگه امکانش باشه باهام همفکری کنید و تجربیاتتون رو دراختیارم قرار بدید ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ما در کشورمون اصلا برای زندگی عروس کنار مادرشوهر ساخته نشدیم ...

تقریبا ۹۹ درصد وقتی این شرایط را داشتن شاکی بودند و غیر منعطف و آزارگر همدیگه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

به نظرم ما در کشورمون اصلا برای زندگی عروس کنار مادرشوهر ساخته نشدیم ... تقریبا ۹۹ درصد وقتی این شر ...

دلیلش اینه که خانواده شوهر ها همه حقی قایل هستن برای خودشون. خواهر شوهر های من به خوابیدن و دستسویی رفتنم هم کار داشتن

برای سلامتی پدرتون صلوات فرستادم،صبرتو تحسین میکنم

ببخشید من تازه عضو شدم بلد نیستم که چطور جوای یدم همینجامینویسم.خونواده شوهرم وقتی اومدن خاستگاری گفتن که یه خونه دوطبقه البته کاملا مجزاست همه چیزش دارن و یک طبقه مال پسرشونه..من هم چون زیاد نمیتونم سازگاری کنم ترجیح دادم مستاجر باشم.البته دوسال هست ک خونه رو رهن دادیم و رهنش مال خودمونه و باهاش خونه اجاره کردم.و اون خونه هم بنگاهه ولی متاسفانه چون گرونه مشتری جدی نداشته

خونه ای ک امسال هستیم اپارتمانه ولی من خیلی وسواسی م داعمن بشور بساب میکنم سختمه تراس و خونه خیلی کوچیکه ترجیحم ویلاییه که میترسم دزد بهمون بزنه.واقعا گیر افتادم

ببخشید من تازه عضو شدم بلد نیستم که چطور جوای یدم همینجامینویسم.خونواده شوهرم وقتی اومدن خاستگاری گف ...

باورکنین خودمم راضی نیستم ولی کلافه شدم.مستاجری خیلی سخته برام.من خونه بابام مستاجر نبودیم الان حتی نمیتونم لباسشویی رو پرکنم روشن کنم چون جای لباس پهن کردن ندارم.خونواده شوهرم خوبن بدنیستن ولی خوب ب قولی ک دادن عمل نکردن شوهرم کار نداره اوضاع خیلی خرابه همه چی پیچیده توی هم ولی اینا بفکر نیستن