2777
2789
عنوان

جفت قدامی خطرناکه😢؟؟؟

248 بازدید | 8 پست

امروز سونو ان تی رفتم گفت جفتم قدامیه و طول سرویکسم ۳۱ میلی بود ،راسته ک کسایی ک جفت قدامی دارن نینی دختره؟

طول سرویکسم کم نیس؟

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     

ن منم قدامی یود ب زودی دنیا میاد 

ربطی نداره

پسره

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

نه خطرناک نیست منم قدامیم نی نیم دختره ولی ربطی نداره فقط من سرپسرم جفتم خلفی بود راحت بودم اینبارموقع درازکشیدن یکم احساس درددارم زیر دلم احساس سنگینی دکترم گفت جفتته

وجدان،صدای خداست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن منم قدامی یود ب زودی دنیا میاد  ربطی نداره پسره

بسلامتی بدنیا بیاد انشالله 😍واسه منم دعا کن نی نی سالم بدنیا بیاد 😊

نه خطرناک نیست منم قدامیم نی نیم دختره ولی ربطی نداره فقط من سرپسرم جفتم خلفی بود راحت بودم اینبارمو ...

منم گاهی دلم تیر میکشه ممکنه از این باشه