2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ارثی هم هست بابت همین میگن از طرف شناخت داشته باش بعد عقد کن. قبلش باید دقت کنی ببینی تو اقوامشون ...

نه من رفتم دکتر گفت برای سنشون بوده یکی از دکترایی که رفتم پرسیدم  تازه از امریکا اومده بود مادرشوهرمم باهم بود گفت اصلا ارثی نیست مادرشوهرم درجه یکه ولی من بچه اولم خداروشکر سالمه دومی هم تاحالا سالم بوده 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

فقط تو تحقیقاتی که انجام شده با افزایش سن مادر بیشتر از ۳۵ سال احتمالش افزایش پیدا میکنه

و مثل بقیه ی انومالی ها تو ازدواج های فانیلی احتمالش بیشتره

تو ازمون های غربالگری مشخص میشه. هفته ی ۱۲ ام بارداری میری سونو گرافی و ازمایش بهت میگن احتمالش چقدره‌ اگه بالا بود از خون جنینی نمونه میگیرن تا جواب قطعی بدن بهت

اگه تایید بشه مجوز سقط میدن

یعنیاگه توفامیل کسی اینطوری نباشه سندروم داون بوجودنمیاد؟

ن اگه دو طرف سالم باشن احتمالش خیلی خیلی کم هست - اگه ارثی نباشه هم ب وجود نمیاد ولی برای اینکه خیال هر دو راحت بشه یه ازمایش ژنتیک میتونن برن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

توهر اذدواجی ممکنه ولی توی اذدواجای فامیلی کلا بیماری های ژنتیکی شایع تره

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام