2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زودي مقصودت بر آورده ميشود و از غم رها ميشوي بايد شكر خدا را به جا آوري . افرادي هستند كه در عين دوستي ، غيبت تو را ميكنند . از اين افراد دوري كن . براي مقصود و نيتي كه داري بايد تلاش كني تا به ان برسي اگر كسي را رنجانده اي بايد از او دلجويي كني نيات خير داشته باش و در كارها مردانه پيش برو ، به خداوند توكل كن تا به مرادت برسي

واسه منم میگیرین؟ 

حاجت و آرزويي داري كه بر آورده ميشود گشايشي در كارت پيدا ميشود و ايام خوشي خواهي داشت اگر مشكلي داري به زودي برطرف ميشود اگر اين مشكل مالي باشد موقعيت مالي خوبي پيدا ميكني در طالعت فرزند زياد ديده ميشود . فرزنداني خوب و خوش قدم

حاجت و آرزويي داري كه بر آورده ميشود گشايشي در كارت پيدا ميشود و ايام خوشي خواهي داشت اگر مشكلي داري ...

متشکرم گلم. ان شااءالله خداوند حاجت دلتون رو بده... دلم رو با حرفتون شاد کردین. توکل به خدا.. ان شااءالله همین بشه 

متشکرم گلم. ان شااءالله خداوند حاجت دلتون رو بده... دلم رو با حرفتون شاد کردین. توکل به خدا.. ان شاا ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون از دعای خیرتون

این فال ابجد امام صادق من براتون از اینترنت گرفتم انشاءالله دقیقا همینطور باشه

منم لطفا

طالع خوبي داري و به خواسته ات ميرسي . روزي حلال به دست تو ميرسد قدرش را بدان سعي كن به كسي خيانت نكني ، چون صدمه بزرگي خواهي خورد. اگر قصد سفر دوري داري ،از آن منصرف شو زيرا به رنج و زحمت خواهي افتاد و از كار و تلاش غفلت مكن تا به مقصود برسي انشا الله

اگ کسی اومد منم لایک کنین بدون موکل البته

طالع خوبي داري اين روزها آرزويت برآورده ميشود خبر خوشي دريافت ميكني وبه شادي و نشاط ميرسي زني بلند قد و باريك اندام و گندمگون با تو خصومت ميكند مراقب خودت باش . از پول و در آمد حرام پرهيز كن آينده ي خوبي در پيش داري . با دوستان و آشنايان به نيكي رفتار كن اگر قصد ازدواج يا معامله اي داري به آن عمل كن با موفقيت همراه خواهد بود.

عزیزم من این فال رو از اینترنت گرفتم برات