2777
2789
عنوان

پنج شنبتونو چجوری میگذرونید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان نظافت و بچه داری  میخوام پاشم یه چیزی درست کنم الان شوهرم میاد

خسته نباشی عزیزم

چی میخای درست کنی حالا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چرااااااااااا  قرصی   دمنوشی چیزی بخور

بعدازظهر خواستم بخوابم 

تا خوابم برد بچه ها سر صدا کردن دیگه خوابم نبرد 

الان یه جوری ام

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
رفتم سر خاک تازه برگشتم 🙂🖤دلم گرفته

الهییی .خدا رحمت کنه

واقعا پنج شنبه ها دلگیره 

عزیز هم از دست داده باشی بدتر

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

با روزای دیگه فرقی نداره

ساعت ۱۲از خواب بیدار میشم

ی چیز کوچیکی میخورم

میام تو نی‌نی‌سایت تا ساعت ۵

۵میرم نماز و نمازای قضام رو میخونم😑

۶تا ۷ میرم پیاده‌روی

وقتی از پیاده‌روی اومدم اینجام تا مامانم صدا کنه برای شام

ساعت ۲نیم هم میخوابم

همین😐😐😐😐😐

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
الحمدالله یگی مثل خودم  پیدا کردم داشتم میمردم😂

من بدتر از توم.

بیحوصله. دخترم پای تلوزیون جم کیدز میبینه. لیموشیرین میخوره. شوهرم امشب با رفیقاش بحث کرده و اعصابش خییییلی خرابع و الان بیرونه و حسابی بهم زیخته اس تازه طفلکی گلو دزد هم داره و خیلی نگرانشم . خودمم چای دم کردم با شکلات تلخ بخورم. و بعذ پاشم برسم به شام. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

هستم ولی خستم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

از ۶ صبحه بیدارم 

ساعت ۹ از دانشگاه راه افتادم ۱ و نیم رسیدم خونمون 

تا الانم داشتم سه هفته ای ک نبودمو خاطراتشو تعریف میکردم الان تو جامم برقم خاموشه تقریبا دارم بیهوش میشم

There is GOD💚💚💚   ..                                               

هیچی با کرونا میگذرونیم   خاک توسرش

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

الهییی .خدا رحمت کنه واقعا پنج شنبه ها دلگیره  عزیز هم از دست داده باشی بدتر

خدا رفتگانه شمارم بیامرزه

کلن بعده بابام همه روزا دلگیره ن فقط پنجشنبه ها

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                               میشه دعا کنین بیماریم درمان شه؟؟؟         و دعا کنین  به اون بی معرفتم برسم؟؟؟      راستی اگه حرفام و امضام برخلافه تاپیکامه خرده نگیر تاپیکام فقط برای تلقین حاله خوب و جذب انرژی مثبته                        ......https://harfeto.timefriend.net/16460591410252   چالش ناشناس حرفتو بم بگوو