2777
2789
عنوان

دعوا با ‌شوهر

234 بازدید | 20 پست

سلام من تو دوران عقدم 

امروز با شوهرم دعوام شد کارش بازاریه دیشب رفته بازار از ساعت 5تا 8یه زنگ نزده بعد اومده میگم کجایی میگه پیش فلانی بودم 1ساعت نشستم پیشش بعد یارو امروز صبح بهش زنگ زده میره تو کوچه میحرفه میگه شرمنده من سرم این چندوقت شلوغ بود نتونستم بیام میگم مگه تو دیروز پیشش نبودی چرا دروغ میگی 

شروع کرده دعوا کردن اره چرت نگو و فلان بعد میگه میرم تا 2:30شب نمیام زنگ هم نزن گفتم به درک 

بعد من کارگاه بودم تا ساعت 5دیدم نیومد زنگ هم نزد 

دوستم گفت بیا من ببرمت میرسونمت خونه رفتم دیدم تو ساندویچیه رفتم دنبالش ببینم کجاست 

پیام داده اره تو ولگردی و فلانی و زنگ زده مامانم 

مامانمم زنگ زده به من تو کجا بودی و بعد گفتم شما پشت اونو نگیرید اون هزارتا گوه میخوره 

بهش گفتم پای خانواد منو نکش وسط. دعوا کردیم الانم برگشتم کارگاه 

اون از خانوادم این ازاین 

خیلی بی کسم خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خانواده ت توضیح بده حتما کنار تو هستن نه اون

مامانم زنگ زده ازمن طلبکاره میگه کجا رفتی دنبالش میگم از ساعت 3رفته 5شد خبری نشد رفتم ببینم کجاست دیدم جلوی ساندویچیه بعد آقا به من میگه ولگردی 

مامانم زنگ زده ازمن طلبکاره میگه کجا رفتی دنبالش میگم از ساعت 3رفته 5شد خبری نشد رفتم ببینم کجاست دی ...

خب قضیه دروغشو و جواب ندادن و اونجوری حرف زدنشم بگو

کامل در جریان باشن

همه اینا رو به خانوادت بگو اگر نمیتونی و مشکل داره الان جدا شی بهتره از با بچه برگردی

ازدواج دوممه نمیتونم جدا بشم بابام یه آدم خشک و جدیه اصلا دلم نمیخواد برگردم تو اون خونه خیلی بدبختم 

خب قضیه دروغشو و جواب ندادن و اونجوری حرف زدنشم بگو کامل در جریان باشن

مگه گردن میگیره که دروغ گفته میگه پیش یارو بودم 

یارو زنگ زده میگه حسابتو بیار من گفتم سرم شلوغ بوده این چندوقت گفتم دیروز مگه نگفتی بهش 

نه اون ازدواج اولشه ولی 10سال ازمن بزرگتره  مامانمم زنگ زد انقد قاطی کردم دیگه اصلا براش مهم ن ...

بزرگتر بودن که خوبه طرف جوونیشو کرده عاقلتره 

ولی حالا شوهرت تو ذهنش چی میگذره نمیدونم

ان شاالله که حل بشه زودتر

بزرگتر بودن که خوبه طرف جوونیشو کرده عاقلتره  ولی حالا شوهرت تو ذهنش چی میگذره نمیدونم ان شاا ...

نه من حس میکنم جوونیشو نکرده حس میکنم پای کسی تو زندگیشه