2777
2789
دلم پاک بود عزیزم ولی حالا دیگه نیس..من بدجور دلم شکسته بود..انشاالله که مشکلت رفع بشه ..ولی خیالت ر ...

انشاءالله همین که به ناحق نفرینش نگیره برام کافیه ممنون ازت

من خیلی ترسیدم وقتی نفرین از زبونش شنیدم آخه من اهل کل کل باکسی نیستم

[QUOTE=208070963]انشاءالله که همینطور بشه مادعاشون رو نمیخوایم اما اینکه بدون درنظر گرفتن انصاف نفری ...

آره دقیقا خدا شاهده این آدم تمام دنیارو نفرین میکنه از همه هم کینه داره باهیچکس دلش صاف نیست ولی من کلا از نفرین میترسم تمام تنم بی حس میشه اینطور مواقع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم احساس میکنم اگه الان بیفتم طوریم بشه یه سریا از خوش حالی قند تو دلشون آب میشه مردم خیلی ...

آره دقیقا همینو چماق میکنن میزنن تو سر بقیه که ببین نفرینم گیرا بود و فلان

پس اینجا خدا رو کجا میبینن اینطور آدما

آره دقیقا خدا شاهده این آدم تمام دنیارو نفرین میکنه از همه هم کینه داره باهیچکس دلش صاف نیست ولی من ...

نمیدونم چرا حس میکنم در باره مادرشوهر من حرف میزنی 😄

چون اونم این طوریه صبح تا شب میشنه همرو نفرین میکنه از عروس ها زن داداش ها بغال مکانیک 

و شب با خوندن چند ایه قران با وجدانی راحت سرشو زمین میزاره😑😑😑

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
چه حیف که از اون حال و هوا فاصله گرفتی

راستش من خوشبخت شدم ووارد یه جوی شدم که بهم گفتن امام حسین سفارشتو کرده..بعدیه اتفاقای ماورائی میوفتاد که نمیتونستم تشخیص بدم قدرت شیطانه یا نه واقعا خدابهم نظرکرده..دیگه دوسال درگیربودمواذیت میشدم دیگه کم کم خودموزدم به فراموشیو ازاون شرایط خودمو کشیدم بیرون..فکنم یه امتحان بود که ازپسش برنیومدم..نمی‌دونم چی بود ولی خیلی آزارم میداد..نه خواب داشتم نه ارامش

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
راستش من خوشبخت شدم ووارد یه جوی شدم که بهم گفتن امام حسین سفارشتو کرده..بعدیه اتفاقای ماورائی میوفت ...

خداروشکر انشاءالله عاقبت به خیربشی عزیزم

معلومه دلت خیلی پاکه دعام کن

عزیزم خدابه دلت آرامش بده انشاءالله دعام کن

ممنون عزیزم..آرامش سخت ترین چیزی بود که بدست آوردم😭

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»