2777
2789
عنوان

غسل با ناخن

241 بازدید | 19 پست

یه سوال کسایی که کاشت ناخن انجام میدن چطور غسل و غسل حیض انجام میدن؟

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

غسل رو‌هم انجام بدن,غسلشوم صحیح نیست ،البته برا خیلیاشون مهم نیست یه سری دوتاخانمه تو ارایشگاه ازم پرسیدن من گفتم یکیشون گفت ولش کن مهم نیست من قبلا هم غسل و اینام نمیکردم:/اون یکی اما همش نگران بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر مراجع تا اون ناخن رو نکنن غسل و وضو قبول نیست

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
کاشت منظورتون همون چسبوندن ناخن مصنوعیه دیگه؟ غسل با چنین موردی صحیح نیست 

آره مثلا میکارن بعد ژلیش و اینا میزنن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
از نظر مراجع تا اون ناخن رو نکنن غسل و وضو قبول نیست

ممنون

😐😂

😂😂

خب خیلی ها این فتوا هارو قبول ندارن.

اگه بخوای طبق قوانين شرعی غسل کنی باید اول مانع رو برطرف کنی و اگه نشد یا هزینه بر باشه یا آسیب وارد کنه (که کاشت همینجوریه) میتونی غسل جبیره بکنی. 

اما در هر حال هر کسی هر جوری که وجدان خودش راحت باشه میتونه همونکارو بکنه. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
همه ادما اعتقاداتشون شبیه هم نیست لابد به این مورد که باید رفع شه برای وضو و غسل اعتقاد ندارن  ...

آره خب هرکی عقیده داره

به ناخن دیگران چیکار داری

هروقت خودت کاشت زدی بیا بپرس گل

پروفایلم اون لحظه ایه که سیندرلا لنگه دیگه ی کفشو از جیبش در میاره میگه : نگران نباشین من لنگشو داااررررم 😅😍 قیافه نا مادری : 😲😲🙀🙀🙀🤬🤬😱😱😱

نمیشه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.