2777
2789
عنوان

عمه های پرو

465 بازدید | 26 پست

سلام 

عمه های بنده خیلی پرو تشریف دارن مثلا 

مامان بابام کرونا گرفتن بیمارستان بستری شدن بعد منو داداشم دست تنها بودیم حتی یه کمک ندادن بعد فقط بلد بودن زنگ بزنن به داداشم دستور بدن یک روز که مامانم اینا مرخص شدن همه با فاصله ۲۰ دقیقه یک بار به داداشم زنگ میزدن داداشمم گفت توروخدا کم زنگ بزنید من نمی‌دونم به بابام برسم ( چون بابام که بلند میشدن از حال می‌رفت) عمه هم قطع کرد حالا که بابام خوب شده  عمم رفته گفته فلانی ( داداشم ) بهم حرف زده و فلان . درحالی که داداشم خیلی کار ها واسش انجام داده اما اونا حتی یه سوپ درست نکردن بدن  . و اینکه من و  داداشم هم کرونا گرفتیم ولی مجبور بودیم به پدر مادرمون برسیم 

توروخدا ما چکار کنیم از دست اینا

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
محلشون نذارین انگار که وجود ندارن

خیلی ساله ما ول کردیم اونا ول کن نیستن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببندشون فش اون غوضیا رو😐😐😐

هه خواهر ما یه حرف ساده زدیم ببین چی کردن حالا فهش بدیم

عمه های منم بیخیالن  مامانم دو هفته بستری بود تو بیمارستان ی هفته هم تو خونه بود ولی حال نداش آشپزی کنه ی بار زنگ نزدن نگفتن چیزی لازم ندارین  ی عمم عصن زنگ نزد حالمو بپرسه بیچاره خاله هام هر روز زنگ میزدن غذا میفرستادن  ما که کرونا گرفتیم زحمت ندادن حالمونو بپرسن

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
زرنگ تشریف داشتن باید میگفتید دست تنهاییم بیایین کمک دیگه قطعا زنگ نمیزد

بخدا داداشم فقط ۲۲ سالشه ولی این چند هفته اندازه یک مرد ۳۵ ساله کار کرد 

هه خواهر ما یه حرف ساده زدیم ببین چی کردن حالا فهش بدیم

عمه من به مامانم میگف دخترت روز به روز ادعاش میره بالا تر..ج*ن... ه میشه ببین کی گفتم

بعد هنوز ک هنوزه مامانم سر اون منتم میکنه. 

خلاصه ک تنها نیستی ولی جلو روشون در بیا

اه چقد بدم میاد همینایی که زرت وزرت زنگ میزنن و ادعای دل نگرانی دارن  پدر مارو هم دراوردن تو ا ...

تازه وقتی به عمه هام گفتیم بابام از حال می‌ره رفتن گفتن اره زنش ( مامانم تپل هست) خودش چاقه هیچیش نشده داداش بدبخت ما از حال می‌ره  😐

بخدا داداشم فقط ۲۲ سالشه ولی این چند هفته اندازه یک مرد ۳۵ ساله کار کرد  

داداشت عین من پ کار کرده 👌🏻😢😂

منو مامانم اوایل مرداد کرونا گرفتیم منکه بعد دو هفته خوب شدم ولی مامانم خوب نشد بدتر شد سه هفته بستریش کردن منم تا سه هفته دست تنها کار خونه رو انجام می‌دادم بشور بساب بپز آبجی هم ندارم کمکم کنه 🙁تازه سنمم کمه مامانم چن هفته پیش مرخص شدا ولی بازم بدنش بیحاله نمیزارم کار خونه تو خونه 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
وا شما کرونا داشتید بعد انتظار داشتی بیان عیادت؟ ولی میتونستن غذا درست کنن بزارن در خونتون ک شما بر ...

انتظار سر زدن که عبدا ولی انتظار غذا داشتیم چون بعد رسیدگی‌ به مامان بابام دیگه حوصله غذا پختن نداشتیم

عمه من به مامانم میگف دخترت روز به روز ادعاش میره بالا تر..ج*ن... ه میشه ببین کی گفتم بعد هنوز ک هن ...

چه عمه بیشعوری اره والا بخدا خسته شدم