الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یک زمانی با شما هم نظر بودم که عشق الکیه و وجود نداره، واسه همین هر کسی میگفت عاشقم شده میگفتم امکان نداره، ولی الان فهمیدم چه اشتباهی کردم
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
فکرت رو عوض کن تا تلاشت نتیجه بده، من آینده توام، یک روزی عشق رو مسخره میکردم و با عقل تصمیم می گرفتم، الان زندگی عاقلانه ای دارم ولی در حسرت یک لحظه عشقم
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
من فکر میکنم همیشه عقل و منطق جواب میده ینی الان شما راضی نیستین؟
نه همیشه عقل و منطق جواب نمیده، تصمیمی درسته که قلب و عقل با هم تصمیم بگیرند
من مثل شما بودم از نوجونی و همیشه عشق رو چیزی فراتر از روابط انسانی میدونستم حتی عشق مادر به فرزند و خوشبختانه بالاخره عشق واقعی رو در وجود خداوند پیدا کردم ، اینقدر عمیق و شیرین که بالاترین لذتها رو به انسان میده
راستش من به عشق اعتقاد ندارم،یا وجود نداره یا خیلی خیلی کمیابه ادم بالاخره برا دوست داشتن یه نفر دلیل داره یا قیافه و ظاهر یا اخلاق یا چیز دیگه که این اسمش عشق نیست.