2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید(اسکرین)

648 بازدید | 77 پست

من با نامزدم دعوام شد بعد اون رفته مسافرت هر وقت بیکار میشه ب من پیام مبده منم حرصم گرفته دیشب ساعت ۲ بهم پیام داد رفت دیگ تا همین الان هیچی بهم نگفتع ولی هم انلاینه هم تو اینستا استوری گزاشت 

منم بلاکش کردم 

خیلی دلم ازش شکسته میخوام تموم کمم ب نظر شما چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکرین مخام☹

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

همینن سرشون شلوق شه خدارو بنده‌نیستن😐

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
بنظرم دلیلت مسخرس واس کات این نظرمن

ببین من تا ساعت ۵ ۶ ب خاطرش بیدار بودم الانم ساعت ۱۲ پیاممو سین کرد ولی جوابمو نداد منم بلاکش کردم تا الان هم هیچ زنگی نزده ب نظرم سرش گرم یکی هست ک اینجوریه

اگر بنابر این بود بخاطر همچین چیزایی بذاریم و بریم الان هیچ زوجی دیگه وجود نداشت 

ب نظرت خیانت نمیکنه؟؟؟ 

کسی ک حتی الان بلاکش کردم ی پیامک نداده ب من یا ی زنگ 

چه طرز انگلیسی نوشتنه😂

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
یعنی وسط حرف میزاشت میرفت!!! شاید کار براس پیش میومده

اره اسکرین و ببین من همون موقع جوابشو میدادم اون ۲ ساعت بعد 

تازه من دیشب ساعت ۵ باش پیام دادم هنوز پباممو ج نداده ولی سین کرده