2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید(اسکرین)

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 77 پست
اینطوری نبوده ولی الان چرا اینجوریه

وای با یه شب میخوای کات‌کنی؟

عجببببب

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادها از ارتباط شما در جریانن؟چرا باید شما با ی همچین پسری ادامه بدید؟؟؟؟؟

میگه نامزدمه ک

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
بلاک چرااا خیلی قشنگ حرفاتو بش بزن بلاکم نکن بزار جواب بده بش بگو دلیل کاراشو توضیح بده دلیل ب ...

۳ سال 

الان ن اعتماد ندارم 

چون خسته شدم اخه کی تو این کرونایی میره با تور ابشار ببینه ی ادم بیشعور😭

حس میکنم اصلا ب هم نمیخوریم من تازه کرونام خوب شده بخدا بعد این 

مامان باباشم بهش هیچی نمیگن 

امشب میرم ب بابام بگم میخوام ازش جدا شم خستم کرده 

خب نوشته که بگوو مشکلتوو میگفتی دوست دارم بیشتر کنار هم باشیم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
۳ سال  الان ن اعتماد ندارم  چون خسته شدم اخه کی تو این کرونایی میره با تور ابشار ببینه ی ...

عقد هستین مگه

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
خب اگر ابنجوریه احتمالا خواسته یکم ازاد باشه بعضی مردا اینجورین

اون همیشه ازاده 

همیشه با دوستاش کافه اس 

ی عالمه هم دختر هست 

همش پارک قیطریه بدمینتون 

مسافرت 

شبا خونه دوستاش میمونه 

من سیستم خانوادگیم اینجوری نیست میترسم بعدا اذیت شم همینجور ک الان دارم میشم

اولویتش نیستی 

منم ی مدت تو این شرایط بودم 

آخر شب خیلی لطف میکرد پیام میداد بعد یا خواب ش می‌برد یا درست و حسابی پیام نمیداد 

فقط میخوان بگن ما هستیم ولی دلشون هزارجاست

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
۳ سال  الان ن اعتماد ندارم  چون خسته شدم اخه کی تو این کرونایی میره با تور ابشار ببینه ی ...

وا ۳ سال ک مدتع زیادیع باید شناختتون کامل شده باشع

فک کنم چون دورع نامزدیتون زیاد شده نسبت بهم سرد شدین

عجله نکن اگه دوسش داری بش فرصت بده برا جبران

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

اون همیشه ازاده  همیشه با دوستاش کافه اس  ی عالمه هم دختر هست  همش پارک قیطریه بدم ...

خب عزیزم این ادم وابستگیش ب دوستاش زیاده و خب نمیشه جلوشو گرفت 

یعنی کلا اینجوری بزرگ شده

حتی وقتیکه پیشته دوس داره اکیپی باشید و دوستاشم باشن درسته؟

اینجوری سخته

این صفحه متعلق به من 
خانوادها از ارتباط شما در جریانن؟چرا باید شما با ی همچین پسری ادامه بدید؟؟؟؟؟

اره در جریانن 

من مجبور شدم باهاش نامزد شم ولی ب مامان بابام گفتم دوسش دارم 

کمار حس ب وجود اومد ولی الان دیگ هیچی برام مهم نی فقط میخوام نباشه تو زندگیم