2777
2789

خانوما این تایپک رو گذاشتم که شما شوهراتونو چی صدا میزنید و وقتی پیام میدید از چه کلماتی استفاده میکنید که اونا دوست دارن لطفا شماهم با من همکاری کنید تا چیزای جدید یادبگیرم و لوس ترین کاری رو ک انجام میدید و دوست دارن رو هم بگید..

.

پ.ن:جنبه نداری نظر نده❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس پروفت ی جوریه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

مهدی جان

عشقم

زندگیم

نفسم

عزیزدلم 

همین جون خیلی چت نمیکنیم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عشقم

عزیزم

میمون

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤