تقدیر تاریخ است که هلاک منافقان با رمز یا علی (ع) باشد مثل عملیات مرصاد
هر روزتون عید بچه ها...
اگه سوالی دارید در مورد رنگ مو , ارایش و گریم , ماسک و ...................... بپرسید بلد باشم جواب میدم نباشمم که میگم بلد نیستم
لطفا از مارک های لوازم ارایشی نپرسید سخته جواب دادنش چون تجربیات متفاوته
پرسش هاتون رو بزارید اینجا تا وقتی هستم جواب میدم اگه رفتم بعدا میام جواب میدم
سلام.آلبالوجان رنگ مارک بلگااستفاده میکنم.اگربخوام خیلی براق بشه موهامیتونم درموادرنگ واکسیدان روغن مایع یاسرم موی سریتاکه دارم بریزم برای براقیت؟یاثاثیری نداره این کار؟واریاسیون نقره ای برای هرتیوپ رنگ یک بندانگشت میریزم ولی اصلاتاثیری نداره.توی ترکیب رنگهارنگ طلایی هم به اندازه یک انگشت امتحان کردم که زیبامیشن رنگهاولی خب براق نمیشن بااین روش هم که امتحان کردم.ممنون میشم راهنماییم کنیدیامارک رنگی بهم بگیدکه ازلحاظ حجم وقیمت به صرفه باشه وبراقیت هم داشته باشه.مارک گارنیرشنیدم براقیت داره ولی خب حجمش خیلی کمه ویه خرده گرونه انگار.البته تاالان گارنیرنخریدم وامتحان نکردم.ممنون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم سال نو مبارک انشاالله سال خوب و پربرکتی داشته باشید🌹🌹❤️
من دکلره کردم موهام زرده هررنگی میزارم زور پاک میشه موهام حالت زردی داره ،رنگ زیتونی هم دوس ندارم چه رنگی بزارم این زردی ها رو بگیره با شستن دوباره زرد نشه