2777
2789
عنوان

شوگر. ددی💃

2021 بازدید | 37 پست

شوگر ددی توی فیلمها وانیمه ها همون شکلیه که مردای دورو توی خیابون نشون میدن تمیز ومهربون وباشخصیت وپولدار.😍

پاتوی خلوتای دنجشون که بذاری صدای لق لق دندون مصنوعیه سری که مرتب عرق می کنه  

به بهانه ی یه لیوان آب یاحتی غذا عارف زدن وسکسکه .با یه همنشینی یک ساعته خستگی وخروپف .🤪

زنشون که احتمالا هف هشت سالی ازشون کوچیکتره به پاس عشق قدیمی وحرمت پدریشون اونا رو با عشق و محبت صافکاری می کنه ومی فرسته بیرون .

توی خونه که هستن انواع بوها رو ممکنه بدن اگه اهل سیگار یا هردوی باشند فرت فرتدماغشون حتی نصف شب رو مخته‌ .صبح زود هم یه لیوان دندان مصنوعی کنارتخته. پرخوری که بکنن کنترل بازدم های بالا و پایین از دستشون درمیره.برا یه سرماخوردگی آنقدر ناله وفغان راه میندازن که انگار تیربار تو سرشون خالی شده .😜

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  

[QUOTE=208024852]همسایمون پنج تازن داره آخریش یه پلنگ۲۵ساله هس که همسایه ی ماست، پیرمرده ازصدتاجوون باکلاس تره این ...[/QUOTE

اوه اوه چه کمری داره لا مصب تا الان باید کور شده باشه 😜

حالم بهم خورد خواهر😂یکاری کردی با دوسال بزرگ تر از خودمم عروسی نکنم

ایوول  لپ مطلب رو گرفتی✌️