2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چیکار کنم با ادم خسیس

139 بازدید | 12 پست

پدر مادرم جدا شدن با بابام زندگی میکنم

کلی حقوق میگیره خودم خبر دارم ولی هیچی واسه خونه نمیخره یخچالمون خالیه خالی.دوست خودم باباش ۲ ملیون حقوق میگرفت یخچالشون هیچ وقت خالی نمیشد صد رحمت به باباش

الان ما تو یخچالمون یه ماست داریم یه دوغ و چندتا گوجه فرنگی و یدونه سوسیس 

دو ماه یه بار میوه میخره انقدرم غر میزنه و عصبانی میشه که چرا رفته ۲۰۰ تومن پول میوه داده 

دیشب رفته بود چهار تا بستنی خریده بود نمیدونست دونه ای ۴ تومنه اومده منو کلی دعوا میکنه که چرا منو‌ مجبور میکنی برم دونه ای ۴ تومن پول بستنی بدم من فکر کردم ۱۰۰۰ تومنه:/

ماهی ۳۰۰ تومن بهم میده که هم‌ پول اسنپ تا کلاسمه هم پول خرید چیزایی که خودم میخوام که همیشه به اسنپ هم نمیرسه چه برسه به چیزای دیگه که مجبورم پیاده برم اینهمه راهو تا پولم برسه چهارتا کیک بخرم

امروزم ناهار نداریم میگه از بیرون خودت یه چیزی سفارش بده میدونه ۳۰ تومن بیشتر تو کارتم نیستا ولی مثلا میخواد خودشو دست و دلباز نشون بده😂😂

یه غذارو مجبوریم سه روز بخوریم یه جوری زندگی میکنیم انگار هیچی حقوق نمیگیره نمیدونم چیکار کنم بچه ها🥺😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ؟ اگه با مادرت بودی مجبور بود نفقت رو بده

با مادرم زندگی کردم یه مدت ولی منو نمیخواد خودشم پول نگهداری نداره وقتی ام پیشش بودم نفقه ماهی ۵۰ بهم میداد میگفت هزینه لباس و مدرسه و هیچیتم نمیدم برای همین مجبور شدم بیام پیش بابام

خواهرمم ازدواج کرده نمیتونم برم پیشش 

خب واسش بگو شاید نمیدونه تو از این اخلاقش بدت میاد 

میدونه بدم میاد همیشه بهش میگم خانوادگی اینجورین از بچگی

ولی عمم اینا باز بهترن شام یه چیزی میخورن این از من انتظار داره ساعت ۲ ناهار میخورم هیچی نخورم تا صبحونه فردا

با مادرم زندگی کردم یه مدت ولی منو نمیخواد خودشم پول نگهداری نداره وقتی ام پیشش بودم نفقه ماهی ۵۰ به ...

ابجی به نظرم تو مقصری. الان صاحبکار شوهرم تیلیاردره اما از خونه غذا درست میکنه میاره. میگه غذای بیرون خیلی گرون شده. تو سعی کن مدیریت کنی .. اگر راه داره با اسنپ نرو با تاکسی برو. به جاش پولارو پس انداز کن طلا بخرمثلا

میدونه بدم میاد همیشه بهش میگم خانوادگی اینجورین از بچگی ولی عمم اینا باز بهترن شام یه چیزی میخورن ...

اگ شرایطشو داری برو چند روز پیش مامانت بعد بابات شاید از اون ب بعد راحت تر بهت خرج کنه چون بخواد ک تو پیشش باشی 

خوشگلا اگر تو نی نی سایت از من خطایی دیدید...شما خطای دید دارید وگرنه من خیلی گلم🤣😁
ابجی به نظرم تو مقصری. الان صاحبکار شوهرم تیلیاردره اما از خونه غذا درست میکنه میاره. میگه غذای بیرو ...

اخه چه پس اندازی کلاس زبانم اونور دنیاست تازه بعضی وقتام پیاده با بدبختی میرم ولی ۳۰۰ تومن کجای دنیارو میگیره که من بخوام جمعش کنم😞