2777
2789
عنوان

خواهرانه کمک کنید🙏

67 بازدید | 6 پست

دوستان خوبم یک ماه قبل مامانم و برادرم بخاطر کرونا بستری شدن برادرم ۱۰ روز گذشت خوب شد اما مامانم بعد ۲۰ روز فوت شدن الان دوهفته از فوت مامانم میگذره وداداشم اطلاع نداره امروز میخوام برم بهش بگم واقعا نمیدونم چجوری بگم چطوری عنوان کنم کسی روهم ندارم که بگه چون داداشم بخاطر شرایط سخت کرونا این مدت عوارض بعد کرونا داشته کسی قبول نمی کنه بهش بگه میترسن خدای نکرده کاریش بشه و مسیولیت گفتن این خبر قبول نمی کنن بیشترازاینم نمیتونم بذارم طول بکشه هم برای خودش خوب نیست هم خودم اذیتم مدام باید دروغ بگم مامان خوبن دارن غذا میخورن وفشارزیاد روم هست اگر ازدوستان میشه کمک کنه چجوری شروع کنم چی بگم ممنون

نيما يوشيج درتولدیک سالگی فرزندش نوشت:فرزندم يك بهاريك تابستانيك پائيزو يك زمستان را ديدياز اين پس همه چيز دردنیاتكراري است،به جز مهربانی🌹

خدا رحمتشون کنه خیلی ناراحت شدن از شرایطت

به نظرم به اتفاق برادرتون برین سرخاک مادرتون

شابد این بهتر باشه 

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

وای خدا چقد بد😓

نمیدونم عزیزم منم گیج شدم

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دی جی کالاباهمکاری هایپرپلازی گذاشته ازلینک زیرعضوشو🙆 https://zaya.io/53mss گردونه روبچرخون و ...

بس کن دیگ ای بابا😡😡😡

@نی_نی_یار_3  

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

خدا رحمتشون کنه ☹️😭

اروم اروم بش بگید 

یا بقول دوست بالایی ببریدیش سرخاک ولی قبلش یکم از لحاظ روحی امادش کنید

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
دی جی کالاباهمکاری هایپرپلازی گذاشته ازلینک زیرعضوشو🙆 https://zaya.io/53mss گردونه روبچرخون و ...

اول عنوان تاپیک بخون بعد بیا تبلیغ کن عح

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن