آنشرلی۱۳۷۳ مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2275 عنوان چیکار کنم لغو کاربری بشم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 51 پست بچه ها میخوام کلا بترکم دیگه نتونم بیام اینجا.چیکار کنم؟ زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!! 1400/06/25 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20551 شماره شو میدم برو تلگرام بهش بگو به نی نی یار لغو میکنه بعد دوسه روز ج میدن😂
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52406 ب من فحش بده🥺 منم نی نی یار تگ میکنم👀 از این تعارفها نکنین یه وقتی یکی خیلی بی ادبه فحشی بهتون میده که تا یک ماه فکرتون درگیر میشه خصوصا به خانواده تون از رو تجربه میگم چون قبلا دیدم بگین خروج بزن برو میان لغوت میکنن ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20551 از این تعارفها نکنین یه وقتی یکی خیلی بی ادبه فحشی بهتون میده که تا یک ماه فکرتون درگیر میشه خصوصا ب ... باشه ممنونم
arezubanu عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1581 كاربريت الان رو١٥٠قيمت ميخوره ميخواى بذارى برا فروش؟؟؟ برای منو چند میخرن؟🤣 اصلا چرا این همه پول میدن؟
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 از این تعارفها نکنین یه وقتی یکی خیلی بی ادبه فحشی بهتون میده که تا یک ماه فکرتون درگیر میشه خصوصا ب ... سلام عزيزه دله من💟ننهههه ىاز كى حرف نزدم باتوندلم ايقدو • شده بود خب من كع 🥺 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 برای منو چند میخرن؟🤣 اصلا چرا این همه پول میدن؟ با توجه ب تاريخ عضويتو تعداد پستها قيمت ميخورهخيليا هستن ك تعليق ميشن و شماره ندارن كه عضو بشن و خواهانن بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
arezubanu عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1581 با توجه ب تاريخ عضويت و تعداد پستها قيمت ميخوره خيليا هستن ك تعليق ميشن و شماره ندارن كه عضو بشن و ... عجب نمیدونستم انقد با ارزشه
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 عجب نمیدونستم انقد با ارزشه فروشنده اين؟؟ بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52406 سلام عزيزه دله من💟 ننهههه ى از كى حرف نزدم باتون دلم ايقدو • شده بود خب من كع 🥺 سلام گلمقربونت برم کهمنم همینطور دلم قدِّ سوراخ جوراب مورچه شده بود ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 سلام گلم قربونت برم که منم همینطور دلم قدِّ سوراخ جوراب مورچه شده بود الان من چطورى نميرم برات🥴خيلى ناااااااابى بخدا يدونه اىتنها نى نى ياره قلبم💟 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52406 الان من چطورى نميرم برات🥴 خيلى ناااااااابى بخدا يدونه اى تنها نى نى ياره قلبم💟 زنده باش برام دوستت دارم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 زنده باش برام دوستت دارم عررررر ذوووووووووقخودم دربست بقوررررربانت🐸ميرم♥️ بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 سلام گلم قربونت برم که منم همینطور دلم قدِّ سوراخ جوراب مورچه شده بود نى نى يار جون اين دوستمون @عسل_جانم چرا تعليق شده؟؟ ميشع بازش كنين؟؟؟؟؟ بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/