2777
2789
عنوان

بیبی چک با هاله ی هاله کمرنگ ، میشه نظر بدید خیلی بلاتکلیفم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 33 پست
مثبته🥰ولی زود زدی فردا پسفردا یهووو پررنگ میشه مبارکهههه

مرسی قربونت عزیزم 

خدا کنه مثبت باشه خسته شدم دیگه 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن روز از پریودتون گذشته

نگذشته عزیزم ۲۹ سیکلمم 

سیکلمم ۳۳ روزست 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مارکش روژان هست؟ چند روز گذشته؟ به نظر مثبت میاد عزیزم، اما حتما با یک مارک دیگه هم تست کن

آره عزیزم روژانه 

نگذشته فداتشم من تنبلی دارم ولی سیکلم ۳۳ یا ۳۴ روزست 

الان ۲۹ سیکلمم

خدا کنه مثبت باشه 

اگه ازموعدت گذشته منفیه

نه عزیزم ۵ ، ۶ روز مونده تا موعدم 

وای منم ده روز علایم شدید پریود دارم سه روز دیگ موعدمه فک کنم بازم پریود شم😯

انشالله که حامله باشی

مال منم اولش هاله مینداخت ، بعد دو تا خط پر رنگ شد 

خدا کنه برا منم همین طور باشه 

بزار ی چندروز دیگه امتحان کن نینیمون یکم خسته اس دیر اعلام حضور میکنه    

دعا کن باشه خیلی وقته منتظرم

مثبتههههه  میشه مال منم بگید مثبته یا منفی؟؟؟  سیکلم ۳۰ روزه هستش و امروز ۲۶ دوره ام هست ...

فداتشم انشالله برای جفتمون 

منم همون لحظه که ادرار رد میشه رنگ میگیره ولی کمرنگ 

چند روزی ام مونده به موعدم

مثبتههههه  میشه مال منم بگید مثبته یا منفی؟؟؟  سیکلم ۳۰ روزه هستش و امروز ۲۶ دوره ام هست ...

مال شماهم مثبته هااا.برای منم همین بود و مثبت بود ولی زود زدی

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آره عزیزم روژانه  نگذشته فداتشم من تنبلی دارم ولی سیکلم ۳۳ یا ۳۴ روزست  الان ۲۹ سیکلمم ...

انشاا... که مثبت هست پس عزیزم دو روز دیگه مجدد تست کن

در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ ای خسته ‌ام مکن...
انشاا... که مثبت هست پس عزیزم دو روز دیگه مجدد تست کن

دعا کن مثبت شه 

آره عزیزم شنبه دوباره میزارم ببینم چی میشه 

امیدم به خداست

خدا از دهنت بشنوه دیگه کلافه شدم  یکسال و نیم تو اقدامم

منم یکساله اقدامم 

انشاالله این ماه برای جفتمون مثبت شه