2777
2789

عزیزم‌با حرف یه دکتر سقط نکن برو دکترای دیگه هم معاینه کنن ببینن وضعیتتو.مگه ۲۴ هفته باید ۱۰ کیلو باشه اخه خب باید نیم‌کیلو باشه دیگ!اینهمه بچه ریز و ۲ کیلویی بدنیا میاد سرحال و سالم شاید بچت ریزه

عزیزم‌با حرف یه دکتر سقط نکن برو دکترای دیگه هم معاینه کنن ببینن وضعیتتو.مگه ۲۴ هفته باید ۱۰ کیلو با ...

اخه هیچی اب نداره ،نمیدونم والا خودمم دیگه نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هیچی اب نداره ،نمیدونم والا خودمم دیگه نمیدونم چیکار کنم

دکترتو عوض کن اون بچه جون داره ناقص یا مرده نیس که به همین راحتی سقط کنن لااقل یه ماه نگهت دارن ۷ ماهه زایمان کنی.توکلت به خدا باشه عزیزم

بعد درد شدید مثل زایمان داشتی خونریزی چی

اولش خونریزی نداشتم.از ساعت حدود 10صبح برام شروع کردن ب گذاشتن قرص داخل واژن،یکی دوبار زیرزبانی گذاشتن.ولی چون سابقه سزارین قبل داشتم دکتر گفت دارو رو با دوز نصف استفاده کنم و تایم بیشتری فاصله بندازن بین دوتا دوز و حتما ماما قرص ها رو داخل واژن بذاره،چون گفت احتمال پارگی رحم بخاطر سزارین قبلی هست.شب قبلش هم یه دمنوش زعفران غلیظ دم کردم خوردم.از حدود ساعت 10یا11شب لکه بینی مثل جدا شدن تکه های گوشت کوچیک شروع شد و حدود سه یا سه و نیم صبح بود که دردا شدید شد.معاینه کردن گفتن دهانه رحم کامل باز شده بردن منو زایشگاه بعد نیم ساعت هم جنین دفع شد.خونریزی بعد دفع جنین شروع شد تا اون لحظه شروع نشد.دردام از زمان لکه بینی شروع شد ولی شدید نبود.که گفتن راه برو تا جنین خودشو بکشه پایین.ولی اولین قرص رو که گذاشتن بعد حدود یک ساعت کل شکمم از پهلو فشار میاورد که انگار شکمم یه دفعه منقبض شد و جنین قسمت جلوی شکمم جمع شد.و تا آخر شب تکوناش رو حس میکردم.😔

اولش خونریزی نداشتم.از ساعت حدود 10صبح برام شروع کردن ب گذاشتن قرص داخل واژن،یکی دوبار زیرزبانی گذاش ...

عزیزم الهی بمیرم، تو خوده بیمارستان باید باشی تا سقط بشه یا میشه بری خونه، دیگه خودش سقط میشه میوفته تو دسشویی  یا درش میارن

عزیزم الهی بمیرم، تو خوده بیمارستان باید باشی تا سقط بشه یا میشه بری خونه، دیگه خودش سقط میشه میوفته ...

من رفتم تو بیمارستان تا زمان سقط واستادم روز بعد هم ویزیت شدم با دارو ترخیص شدم.به من گفتن خواست جنین بیفته کنار دستشویی بشین که نره داخل،اگه لازم بود بفرستیم آزمایش.روز بعد هم یه نمونه از بندناف انداختن تو فرمالین بردیم آزمایشگاه بیرون برای بررسی که مشکلی نداشت‌

من رفتم تو بیمارستان تا زمان سقط واستادم روز بعد هم ویزیت شدم با دارو ترخیص شدم.به من گفتن خواست جنی ...

یعنی نباید بره داخل گوشه بشینم منم؟ درد خیلی شدیدی داره یه وقت غش نکنم

یعنی نباید بره داخل گوشه بشینم منم؟ درد خیلی شدیدی داره یه وقت غش نکنم

به پرستارت بگو،واسه من که گفتن روی سنگ نشینم،بغل سنگ بشینم که اگه دفع شد نیفته داخل.

درد داره،ولی بعد دفع همه چی یکباره تموم میشه.

البته من زایمان طبیعی نداشتم ولی چون برای سقطی که خودت هم دوست نداشتی اتفاق بیفته،از نظر روحی هم شرایط خوبی نداری بنظرم درد برات سنگین تر بنظر میرسه.