2777
2789
عنوان

بختک

156 بازدید | 26 پست

عاقااا😢😢

شوهرم تو خواب داشت یه چیزایی میگفت...من نمیفهمیدم...فکر میکردم باز داره سر به سرم میزارم...هی میگفتم چی میگی؟! هی یه جمله ای رو تکرار میکرد..ولی من متوجه نمیشدم‌‌‌

یهو برگشتم سمتش...انگشتم خورد به بازوش...چنان تنش تکون خورد و پرید که من قلبم اومد تو دهنم...

گفت...یه ساعته دارم میگم بختک منو گرفته...بیدارم کن...تو فقط میگی...چی؟!

پاشد آب خورد ..خوابید..

من تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم...نمیدونستم باید چیکار کنم....

حالا  مثل چی میترسم....قلبم تند میزنه...و فقط چشممو به صفحه ی گوشی دوختم...نمیتونم بخوابم...میترسم😭😭😭😭

😨😨😨😨

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اصطلاح قدیمیه چون نمیدونستن چیه، بختک وجود خارجی نداره تو نت سرچ کن بدنش واکنش نشون میده

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ترس نداره شوهرت حتما زیاد خورده اینجوری شده از لحاظ علمی این اتفاق وقتی میفته که ماهیچه ها و بدن خوابن ولی م۵ز بیدار میشه 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
ترس نداره شوهرت حتما زیاد خورده اینجوری شده از لحاظ علمی این اتفاق وقتی میفته که ماهیچه ها و بدن خوا ...

خب بگو حالا من چجوری بخوابم......ترسمو چجوری رفع کنم🥲

واسه عشق من پنج بار پیش اومده

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 
میگن فلج خواب....تو گوگل خوندم.‌.ولی بازم تنم یخ کرده و میترسم.‌.عکسای گوگل ترسناک بود😢

گلم ترسناک نیس ایشون بدنشون خواب بوده ذهنشون بیدار

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙