2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
🤣🤣🤣🤣 حرف شوهرت فقط 

بخدا یه دلقکیه دوومی نداره...یه بار توی خواب ادای سکته کردنو در آورد...من به زووور کشون کشون بردمش کنار دیوار...یهو پقی زد زیر خنده....

الانم فک کردم داره ادا در میاره...

روانی😓

خب بگو حالا من چجوری بخوابم......ترسمو چجوری رفع کنم🥲

دیگه ترس نداره یه ایت و الکرسی بخون و بدون خدا همیشه مواظب بنده هاشه و هواتو داره 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺مرسی

نترس این اتفاق واسه تو نمی افته چون تا به حال اینجوری نشدی 

بعضی ها ذاتا اینجوری میشن 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
میشه بگی چه حسیه و چجوریع؟

نمیتونم بیان کنم تاتجربه نکنی نمیفهمی چ وحشتناکه

انگاردست وپات قفله یکی روته هیچ رقمه نمیتونی تکون بخوره من امتحان کردم حتی انگشتتم نمیتونی تکون بدی بغیر ازمردمک چشم فضااتاق خفه اوروتنگ میشه واسم یه حس ترس وخفگی بد بهت دست میده همش ترس وحشت

من خداروصدهزار هزار هزااااارمرتبه شکر دیگ ازموقعی ک باردارشدم همچین حسیوتجربه نکردم وگرنه حتما یه چیزیم میشه 

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
نترس این اتفاق واسه تو نمی افته چون تا به حال اینجوری نشدی  بعضی ها ذاتا اینجوری میشن

اره من ازبچگی گاهی اینطوری میشدم هیچ درکیم نداشتم تااینک شوهرم گف بختکه تو برنامه رامبدجوانم توضیح دادچندسال پیش

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙