2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم😭😭

241 بازدید | 11 پست

خواب دیدم پسر عمم فوت شده و هیچکس عین خیالش نیست و من فقط گریه میکنم چند سال پیش همین خوابو در مورد باباش دیدم پارسال یهو سرطان خون گرفت و طول شش ماه از دنیا رفت در حالی که هنوز پنجاه سالش نشده بود 😭😭😭😭

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا پس عمتم بیامرزه 

اسی خدایی انقد پیگیر نباش چند سال پیش دیدی تازه پارسال مرد اون دیگه موعد مرگش بوده خواب که نمیذاره چند سال بعد تعبیر بشه 😐

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
خدا پس عمتم بیامرزه  اسی خدایی انقد پیگیر نباش چند سال پیش دیدی تازه پارسال مرد اون دیگه موعد ...

نمیدونم این چند وقته پسرم خیلی اذیت میکنه و کتک میزنه اعصابم خورده این خوابم دیدم داغون شدم

خواب چند سال پیش شما ربطی به فوت پارسال ایشون نداره گلم به دلت بد راه نده

احتمالا پسر عمه شما تغییرات درونی براش بوجود میاد که شما از فهمیدنش خوشحال میشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نمیدونم این چند وقته پسرم خیلی اذیت میکنه و کتک میزنه اعصابم خورده این خوابم دیدم داغون شدم

بییییخیال بابا 

بخوای هر خوابی رو جدی بگیری که از زندگی میفتی 

یه آیه الکرسی بخون بسپار بخدا فردام صدقه بده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
خواب چند سال پیش شما ربطی به فوت پارسال ایشون نداره گلم به دلت بد راه نده احتمالا پسر عمه شما تغییر ...

چه تعبیر خوبی ممنونم 

چه تعبیر خوبی ممنونم 

خواهش میکنم گلم 

من تقریبا چیزی شبیه همین خواب رو برای برادر دوستم دیدم که همونطوری که گفتم تعبیر شد🙂

ان شاءالله برای شما هم خیره❤

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹