2777
2789

دوستان چن روز دیگه تولد همسرمه موندم چیکارکنم 

میخام سوپرایزش کنم اما نمیدونم کجا؟

خونه خودمون با نینی نمیشه خونه پدرشوهرم اینا هم بگیرم باید مهمون زیاد دعوت کنم

حالا من خونه اونا تولد بگیرم میوه و شام وچیکار کنم خودم که ازپسش برنمیام برا اونام نمیخام زحمت شه😅

یه مشکل دیگه هم هست اونم اینه که هفته پیش تولد یکی از خواهر شوهرام بود نزاشتن تولد بگیره که زشته اما همسرم ته تغاریه خونوادس بنظرم خوشحال میشن تولد بگیرم واسش از طرفیم نگرانم که باز بد بدونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز دیدم دوستم ی کلبه چوبی ی جای دنج و خاص برای تولد نامزدش رزرو کرده با خودم گفتم چرا ی ماه پیش پیدا نکردی منم برای همسرم بگیرم حیف اینقد رویایی بود این کلبه ک هرچی بگم کم.گفتم

خونه خودت چرا نمیشه مگه با نینی نمیشه کاری کرد خونه خودت بهتره همه بچه دارن همه کاراشونم میکنن خونه ...

راستش اونجا خودمم مهمون میشم😅 چون مادر شوهرم هوامو داره نمیزاره کار کنم منم خیالم راحت میشه ولی خونه خودمون نمیتونم اجازه بدم همه کارا بیوفته گردن اون