2777
2789

اونایی که تجربه داشتن یا اونایی که تو خانواده و آشنا دیدن چطوریه کسی که با بچه جدا میشه مشکلاتش چیه؟؟

چطور باید مدیریت کرد؟؟

من بچم پسره ۴ سالشه هنوز جدا نشدم و خیلی ام میترسم بخاطر بچه موندم تا حالا ولی دیگه واقعا نمیشه تحمل کرد شدنی نیست.

در ضمن خانواده شوهرم به بچم خیلی وابسته ان تو یه ساختمون هستیم.

میترسم بهم ندن بچمو 

نمیدونم چکار کنم بین زمین و هوام

ممنون میشم راهنماییم کنید

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"
تا هفت بوه متعلق به مادره

حتی پسر؟؟

با اینکه روشنه شبت پر از امیده خورشید قلب تو هنوز نورشو میدهمیخوای خدا بیاد پیشت بشینه و بشنوه حرفاتو دوست داری به بارون بگی بباره و بشوره درداتو  " آخ اگه خدا میزاشت بشینم جاش نمیزاشتم یکی بیاد یه ریز اشکاش"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای بری برو واینیس مثه من بکنش دوتا هی گفتم بزرگتر بشن میرم الان دیگه حالیشونه منم در حال طلاق دلم براشون میسوزه ولی واقعا نبودش بهتره

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏

خواهرزاده ی منم یه پسر ۵ساله داره.تو مراحل آخر جداییه ولی الان دو دل شده.خرج زیاده وکار نمیتونه پیدا کنه.بچه اش رو دستش مونده یه جورایی پشیمونه وانگار دلش میخواد آشتی کنه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
میخوای بری برو واینیس مثه من بکنش دوتا هی گفتم بزرگتر بشن میرم الان دیگه حالیشونه منم در حال طلاق دل ...

الهی بگردم واسه دلت میفهمم خیلی سخته خدا کمکت کنه آرزو میکنم بهترین ها واست اتفاق بیفته

به خدا بچه ی طلاق بودن بد نیست

خودتون که نگاهو عوض کنید و بچرو قوی بار بیارین هیچ مشکلی به وجود نمیاد...

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
نمیتونن ندن. اگه تصمیمت قطعیه و شاغل نیستی همون اول تکلیف خرج بچه رو مشخص کن. سعی کن یه چیز دایمی بگ ...

هیچی ازش نمبخام مهرم حلال جونم آزاد بره با اون هرزه ای که به اندازه سن پسرم اومده تو زندگیم سر کنه ببینم عاقبت کی بخیر میشه

خدا واسه باعث و بانیش نسازه که آرامشو ازم گرفت

خواهرزاده ی منم یه پسر ۵ساله داره.تو مراحل آخر جداییه ولی الان دو دل شده.خرج زیاده وکار نمیتونه پیدا ...

من که خرجی بهم نمیداده تا حالا که بخام نگران این باشم خودم میرم سر کار پدرمم سلامت باشه اونم هست حانی تمام زندگیم تا حالا

به خدا بچه ی طلاق بودن بد نیست خودتون که نگاهو عوض کنید و بچرو قوی بار بیارین هیچ مشکلی به وجود نمی ...

الهی آمین ممنون از دلگرمیت درسته

هیچی ازش نمبخام مهرم حلال جونم آزاد بره با اون هرزه ای که به اندازه سن پسرم اومده تو زندگیم سر کنه ب ...

اتفاقأ باید آسفلتشون کنی. چرا راحت عرصه رو برای دو تا عوضی خالی کنی؟ حق و حقوق خودتو بچه ات رو بگیر. 

اتفاقأ باید آسفلتشون کنی. چرا راحت عرصه رو برای دو تا عوضی خالی کنی؟ حق و حقوق خودتو بچه ات رو بگیر. ...

هیچی نداره که بخام بگیرم خودشه و لباسا تنش 

میبخشم که بچمو بده فقط