2777
2789
عنوان

@نی_نی_يار_شب لطفا صحت کاربری @فاطی_ما رو بررسی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 11612 بازدید | 230 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مددکار اجتماعی هستم،اگر ماجرا صحت داره آدرس بدین تا از طریق همکاران موضوع رو پیگیری کنم .

من فقط نمیخوام خانوادم به هیچ وجه بفهمن.اگه مرکزی چیزی هست ادرسشو بفرستید خودم میرم هرجور تست و همه چی بگیرن ازم منظورم تست بارداری و ایناس دیگه خودمم ک میبینن

وای کاش دروغ بگه😔همسنه منه

ولی من خودم زیاد اعتماد ندارم حتی به ادمایی که میبینم بعد توی مجازی بیام اعتماد کنم😐

کاش اون کاربری هم کا میخاد کمکش کنه یکم فکر کنه و بعد کمکش کنه

بنظرم اصلا قابل اعتماد نیست این

@پاپالکا   عزیزم شما میخاستی کمکش کنی؟

بنظرم اون قرصی که میخایی بدی بهش رو به جای اینکه مستقیم بری و باهدش رودرو بشی با پست بفرست براش

اینجا مجازیه به این راحتی نمیشه به کسی اعتماد کرد

خدایی نکرده دزد باشه و بیاد تو خونت و....

به نظرم اصلا این ریسک رو نکن فقط برای اینکه دلت سوخته🙏

عزیزم این نظر من بود حالا شما خودت یه انسان کامل و بالغ هستی ولی به زندگی خودت فعلا بیشتر توجه کن تا به کاربر اینجا

فکر کنم اف بی ای بعد از دیدن این تاپیک بیاد با نی نی سایت قرارداد ببنده😂

ما کارآگاه های بسیاری در سایت داریم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ببخشید من همون کاربری هستم که میخوام کمکمش کنم آیا درسته کارم یا دارم اشتباه میکنم؟اگه کسیو توی بندر ...

بله هستن ،آیا شما زبان و سخنگوی ایشون هستید؟خودش چرا پاسخگو نیست . اگر فقط نام و‌نام خانوادگی و آدرس رو بدندوستان ما کمکش میکنن👌🏻از طریق مشاورات متعددد،دیدار های پزشکی ،دیدار با خانواده های این چنین

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
چرا برات مهمه  اگه راسته که خدا کمکمش کنه  اگه دروغه هم که بذار داستان سرایی کنه&n ...

من اصلا پیگیر اینجور تاپیک ها نیستم.اما تاپیک هاش شده یه عالمه راهکار برای سقط جنین.تاپیک هاش محتوای درستی نداره.چرا باید احساسات یه عده دل نازک رو جریحه دار کنه

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
خدا خیرت بده بهتر بزار زودتر بیان مطمعن شن به شماهم بگن

اگر دروغ نباشه، باااید به خانوادت بگی! آخه تقصیر تو چیه؟ چرا باید تو رو بکشن. تو توی ویلا بودی خودت که نخواستی لهت تجاوز بشه. اگر پدر و مادرت اینقدر بی منطقن که کمکی بهت نکنن ، همون بکشنت بهتره.