2777
2789
عنوان

درد سینه بعد از پریود

4999 بازدید | 11 پست

این ماه دکتر برای iui قرص لتروزول و آمپول hmg  برام نوشت.. که متاسفانه به دلیل لکه بینی و زیاد شدن پریود کنسل شد.. یک هفته بعد از پاک شدنم مجدد پریود شدم ولی خیلی خیلی کمتر از همیشه و حدود سه رو، بود.. البته اینم بگم که رنگش با همیشه فرق داشت و تیره بود.. الآن از موقعی که مجدد پریود شدم سینه درد دارم که هر روز بیشتر میشه، از وقتی رفتم تو اقدام قبل از پریود سینه درد می گرفتم و دو روز قبل موعد خوب میشد..‌اما الان ادامه داره، به نظرتون مشکل از چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حالت عادی قبل از پریود درد سینه طبیعی هست ولی شما قرص هورمونی مصرف کردید شاید به این علت باشه به ...

آخه دکترم تا شنبه نیست و شماره ای در دسترس نداره.. من تا شنبه باید درد بکشم😭

عزیزم شما باردار شدی؟لتروزول خونریزیت و زیاد کرد کیست شد؟من دیشب خوردم خیلی شدید شده

عزیزم من اون ماهی که این تاپیک رو زدم و لتروزول خورده بودم تا روز ۱۲ پریود بود که باعث شد iui کنسل بشه.. بعد یک هفته پریود نبودم و دوباره پریود شدم.. بعد ۵ روز پریود نبودم و باز پریود شدم!!! اصلا یه وضعی!!

خلاصه قرار بود هر موقع پریود شدم باز لتروزول بخورم و اینبار استرادیول هم دکتر نوشت ولی چون من نمی دونستم کدوم یک از این خونریزی هام پریود محسوب میشه بنابراین قرص رو گذاشتم ماهی که طبیعی پریود شدم بخورم که دیگه پریود نشدم و طبیعی باردار شدم!!